1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılılar'a müjdeli haber
Gölbaşılılar'a müjdeli haber

Gölbaşılılar'a müjdeli haber

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı'na 20,56 km uzunluğunda yeni bir bisiklet yolunun kazandırılacağını açıkladı.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, ilçede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İller Bankası öncülüğünde yeni bir bisiklet yolu projesinin başlatılacağını duyurdu.

Akceylan, 17 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek ihale ile Mogan Gölü'nü çevreleyen ve Gölbaşı Spor Yerleşkesini kapsayan 20,56 km uzunluğunda bisiklet yolunu ilçeye kazandırılacağını açıkladı.

Sosyal medya üzerinden projede emeği geçenlere teşekkür eden Akceylan şu ifadeleri kullandı;

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, İl Başkanımız Sn. Hakan Han ÖZCAN'a, Ankara Milletvekillerimize, ilçemize birçok projenin kazandırılması noktasında öncülük yapan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat KURUM'a, İller Bankası Genel Müdürümüz Sn. Yusuf BÜYÜK'e, ilgili bakanlık ve İller Bankası çalışmalarına ilçemiz ve hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi sunarım.

Gölbaşı'mıza değer katacak bu muhteşem projenin ilçemize ve Ankara'mıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

İnşallah #Cumhurİttifakı olarak, bakanlıklarımız, hükümetimizin tüm birimleri ve Belediye Başkanımız Sn. Ramazan ŞİMŞEK başkanlığında Gölbaşı Belediyemiz olarak ilçemiz ve hemşerilerimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.

Bu haber toplam 3008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.