1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'na AB standartı
Gölbaşı'na AB standartı

Gölbaşı'na AB standartı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan personellere AB standartlarında sertifikalı eğitimlerden geçmesi için çalışmalar başlattı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY,Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan personellere, güncel ve uzman çalışmalar yapabilmeleri için mesleki kurslara katılmasını istedi. Bu kapsamda belediye bünyesinde kurslar açılacak. Bu kurslarda personele Avrupa Birliği standartlarında eğitim vermek ve bilgilendirmek üzere Park Bahçeler Müdürü Hakan GÖÇER, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz YÜCEL ve İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan UÇAR ve ekibiyle ile bir araya gelinerek, eğitim planlama toplantısı yapıldı. Ustalık Belgesi Sınavları ve bir ziraat mühendisi tarafından 216 saatlik Park Bahçe Bakımı Kursu açılması toplantıda görüşülen konular arasındaydı. Kurslar sonunda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecektir.

 

Konuyla ilgili hassasiyetini dile getiren Başkan DURUAY; ‘Biz Gölbaşı için kaliteyi hedef aldık. Bu kapsamda projeleri her zaman göz önünde olan Park Bahçeler Müdürlüğü personeline kaliteli, Gölbaşı’na yakışan şekilde göze hitap eden çalışmalar yürütmeleri için sertifikalı eğitimler verilmesini kararlaştırdık. Diğer tüm personellimizin de alanlarıyla ilgili hizmet içi eğitim kurslarından geçmesi için çalışmalara başlayacağız’ dedi.   

Bu haber toplam 1539 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.