1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’na prestij mekan: Kent Meydanı
Gölbaşı’na prestij mekan: Kent Meydanı

Gölbaşı’na prestij mekan: Kent Meydanı

Gölbaşı’na prestij mekan: Kent Meydanı

A+A-

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye başkan Adayı Ramazan Şimşek, yaptıracakları kent meydanının yöresel kimliği ile dikkat çekeceğini açıkladı.

 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı Belediye başkan Adaı Ramazan Şimşek, yöresel kimliğiyle ön plana çıkacak Gölbaşı Kent Meydanı’nın kazandırılacak prestij eserlerden biri olacağını açıkladı.

Mahalli idareler genel seçimlerinde son haftaya girilirken seçim kampanyasını tüm hızıyla sürdüren Şimşek, prestij projelerini de birer birer açıklamaya devam ediyor.

30 BİN METRE KARE ALANDA YAPILACAK

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

““Gölbaşı’mıza kazandıracağımız Kent Meydanı sosyal, kültürel, siyasalve ticari amaçlar için kullanılacak. Kent Meydanıözellikle Gölbaşı’nın yöresel kimliğiniön plana çıkartacak şekilde planlanacak. Ankaranın en önemli toplanma alanlarından biri haline gelecek.

Yaklaşık 30.000 m2 alan üzerindehayata geçireceğimizGölbaşı’nın en prestijli mekânı olacak meydanda Gölbaşı Müzesi, su ürünleri müzesi, dev akvaryum, konser alanı, amfi tiyatro, çok amaçlı bina, sinema ve bowling alanları yer alacak.”

Bu haber toplam 2401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.