1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda 19 Mayıs coşkusu
Gölbaşı'nda 19 Mayıs coşkusu

Gölbaşı'nda 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs kutlamaları Gölbaşı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

19 Mayıs kutlamaları Gölbaşı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gölbaşı’nda coşkuyla kutlandı. Gölbaşı Şehir Stadyumu’ndaki kutlamalara binlerce Gölbaşılı katıldı.

19 Mayıs kutlamaları sabah saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başlarken, Kaymakam Şenol Esmer çelenk sunan heyeti makamda kabul etti.

Saat 10.00’da şehir stadyumunda başlayan kutlamalarda Kaymakam Şenol Esmer ile Belediye Başkanı Fatih Duruay halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor Müdürü İrfan Özüdoğru yaparken, şiirler ve konuşmalar yapıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, seğmen ve mizansen gösterileri  kutlamalara katılan vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

Mehter marşı eşliğinde yapılan spor gösterileri ise vatandaşları adeta coşturdu. Havanın yağışlı olmasına rağmen vatandaşlar tribünleri terketmezken, saha içerisinde kalan öğrenci ve öğretmenler ise yağışa karşı şemşiyeli önlem aldı.

Programın sonunda yıl içerisinde spor müsabakalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri Kaymakam Şenol Esmer, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 

Kutlamalara Kaymakam Şenol Esmer, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, siyasi parti ilçe başkanları, birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Bu haber toplam 2174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.