1. HABERLER

  2. Gölbaşı’nda GÖLSEV Derneği’nin açılışı gerçekleşti
Gölbaşı’nda GÖLSEV Derneği’nin açılışı gerçekleşti

Gölbaşı’nda GÖLSEV Derneği’nin açılışı gerçekleşti

Nergül Yıldırım’ın başkanlığını yaptığı (GÖLSEV) Gölbaşı’nı Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı Gölbaşı’nda gerçekleştirildi.

A+A-

Açılış törenine TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Ak Parti Milletvekilleri Jülide Sarıeroğlu ve Murat Alparslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu GÖLSEV Derneği’ne hayırlı olsun dileklerini ileterek gündeme dair yaptığı açıklamada “Mecliste çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Milletin bize verdiği yetkiyle vaatlerimizin yüzde yüzünü yerine getirdik. Mecliste şu anda dokunulmazlık dosyaları bekliyor. Esasen seçilmişliğin korunması lazım. Esasen kürsü dokunulmazlığı, milletvekili dokunulmazlığı, ifade hürriyetinin önünün daha da genişletilmesi lazım. Ama bugün mecliste sırtını PKK’ya dayayanların, hem Doğu’ya Güneydoğu’ya gidip teröristlerle kol kola girip hem de mecliste barıştan söz etmesi kanımıza dokunuyor. Onun için kendi dosyalarımız da dahil 600 küsür dosyaya dokunulması için 316 milletvekili olarak imzamızı attık. Anayasa Komisyonundan ağırlığımızı göstererek çıkarttık. Ayın 16’sında terörist severlere dokunulması için ilk oyumuzu genel kurulda kullanacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

GÖLSEV Başkanı Nergül Yıldırım “Bizim maksadımız; sevgi, merhamet, yardımlaşma, vatan ve millet sevgisi gibi kutsal değerlerimizi Gölbaşı’nın yaşam biçimi haline getirmektir. Bu kutlu yolda niyetimiz hayırdır, akıbetimiz de hayır olur inşallah” dedi.

Sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının yerel ve ulusal çaptaki sorunların çözümüne sunduğu katkıya değinen Jülide Sarıeroğlu ise “Sivil toplum çalışmalarının içerisinden gelen bir kardeşiniz olarak bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz derneğimizin çok önemli bir sorumlulukla hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Gerçekten hem ülkemizdeki hem ilimizdeki hem de yerelde ilçemizdeki sorunların çözümünde yerel sivil toplum örgütlerinin çalışmaları çok itici bir güç. Nergül Hanım’ın liderliğinde ve oluşturacağı başarılı yönetim kuruluyla inşallah derneğimizin Gölbaşı’na hayırlı hizmetler yapacağına inancımız tam” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek derneğin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrasında toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu haber toplam 2794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.