1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda izdiham yaşandı
Gölbaşı'nda izdiham yaşandı

Gölbaşı'nda izdiham yaşandı

İçişleri Bakanlığınca, 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağının başlamasından önce Gölbaşı'ndaki fırın ve bakkallarda yoğunluk yaşandı.

A+A-

İçişleri Bakanlığınca, 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağının başlamasından önce Gölbaşı'ndaki fırın ve bakkallarda yoğunluk yaşandı. Gölbaşı'nda sokağa çıkma yasağı kararının açıklanmasının ardından ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, market ve fırın önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı vatandaşlar, başta fırınlar olmak üzere market ve benzin istasyonlarına akın etti.

Görüntünün olası içeriği: açık havaGörüntünün olası içeriği: araba, gece ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, yürüyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gece, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gece ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık, gece ve açık hava

Bu haber toplam 8915 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum