1. HABERLER

  2. Gölbaşı'nda miting gibi açılış
Gölbaşı'nda miting gibi açılış

Gölbaşı'nda miting gibi açılış

Gölbaşı'nda seçim bürosu açılışında konuşan Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin "Başkanlık sistemi için yeni anayasa şart." dedi.

A+A-

Gölbaşı'nda seçim bürosu açılışında konuşan Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin "Başkanlık sistemi için yeni anayasa şart." dedi.

Büyükşehir meclis üyeleri Murat Bey Balta ve Gökhan Koçak tarafından Gölbaşı'nda AK Parti Ankara milletvekili adayı Fatih Şahin için açılan seçim bürosunun açılışı adeta miting havasında geçti. Açılışa, yüzlerce partilinin yanı sıra Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve meclis üyeleri katıldı.

BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN YENİ ANAYASA ŞART..

Bugüne kadar partinin ve davaların yanında olduklarını ifade eden AK Parti milletvekili adayı Fatih Şahin; “7 Haziran da Ankara, Türkiye ve İslam dünyası için çok önemli bir seçim gerçekleşecek. Bugün kadar davamızın yanında oldunuz. Geride bıraktığımız 3 genel seçim, bir referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde daima arkasında oldunuz. Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetine sahip çıkacak, Başbakan Davutoğlu’na omuz vereceksiniz” diyerek bu seçimlerin yeni anayasayı oluşturmasında ki önemine dikkat çekerek; Demokratik, özgürlükçü, katılımcı, darbe ve vesayet izi taşımayan yeni anayasa yapabilmemiz için çok önemli bir seçimdir. Ülkemizi 2023’ü büyük güç, 2071 de süper güç yapacak olan başkanlık sistemini temsil etmemiz için önemli bir seçimdir” dedi.

DUALARLA AÇILDI

Seçim irtibat bürosunun açılışını okunan duaların ardından,  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Milletvekili adayı Fatih Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan kurdele keserek gerçekleştirdi. 

_dsc1062_450x299.jpg

_dsc1065_450x299.jpg

_dsc1067_450x299.jpg

_dsc1069_450x299.jpg

_dsc1070_450x299.jpg

_dsc1073_450x299.jpg

_dsc1077_450x299.jpg

 

Bu haber toplam 1319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.