1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’nda ulaşım çilesi bitecek
Gölbaşı’nda ulaşım çilesi bitecek

Gölbaşı’nda ulaşım çilesi bitecek

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, üniversite öğrencilerinin ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ulaşımın rahatlaması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, göreve geldiklerinde öncelikli konulardan birinin ulaşımı rahatlatmak olduğunu açıkladı. Başkan Adayı Ramazan Şimşek, üniversite öğrencilerinin ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ulaşımın rahatlaması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Gölbaşı’nda özellikle öğrencilerin ulaşım konusunda problem yaşadıklarına dikkat çeken Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

“Otobüslerin hareket merkezleri tüm öğrencilerimizin rahat bir şekilde ulaşabileceği noktada değil. Bu nedenle seçimleri kazandıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak koordineli çalışma neticesinde otobüs güzergahları ve durak yerlerini yeniden gözden geçireceğiz. Özellikle otobüs sefer sayılarının ve hizmet sürelerinin artırılması ve toplu taşıma araçlarının konforlarının iyileştirmesini sağlayacağız.

BİR MÜJDE DAHA

Başkan Adayı Şimşek, yetersiz sokak ve cadde aydınlatmalarına da dikkat çekerek “üniversite öğrencilerinin ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ulaşımın rahatlaması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Özellikle üniversite kampüslerinin bulunduğu bölgelerde ve öğrencilerimizin yoğun olarak ikamet ettiği alanlarda öğrencilerimizin gönül rahatlığı ile herhangi bir korku ve endişe taşımadan gidip gelmelerini sağlayabilmek amacıyla cadde ve sokak aydınlatmalarının da yeniden düzenlenmesini sağlayacağız” diye konuştu

 

Bu haber toplam 3419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.