1. HABERLER

  2. Gölbaşı'nda unutulmaz gece!
Gölbaşı'nda unutulmaz gece!

Gölbaşı'nda unutulmaz gece!

Gölbaşı Belediyesi’nin öğretmenler günü nedeniyle Akalın Tesislerinde düzenlediği programda sahne alan Bedirhan Gökçe, öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin öğretmenler günü nedeniyle Akalın Tesislerinde düzenlediği programda sahne alan Bedirhan Gökçe, öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gölbaşı’nda eğitim veren ve emekli olan birçok öğretmenin bir araya geldiği programda gelecek nesilleri yetiştiren Öğretmenler doyasıya eğlendi.

HERGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Program öncesinde bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, öğretmenlerin kendileri için çok değerli oldukları ifade ederek;  “Benim 3 tane evladım var. Ama bir öğretmenin binlerce evladı oluyor. Biz toplum olarak öğretmenlerimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu anlıyoruz. Eğitimsiz hiçbir şey olmaz. Ben hala ilkokul öğretmenimi sevgi ile anıyorum. Onun sevgisini yüreğimde hissediyorum. Sadece senede de bir gün değil, bizim için her gün öğretmenler günüdür” diyerek öğretmenlerin gününü kutladı.

MİLLİ EĞİTİMİN ENİŞTESİ

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan da yaptığı konuşmasında “Bende bir öğretmen eşiyim” diyerek, “Onların ne kadar fedakârca mesleklerini icra ettiklerinin yakinen şahidiyim. Zaman zaman belki de kendiişlerine ve sorumlulukları olan çocuklara fazlasıyla konsantre oldukları ve kendilerini verdikleri için bazen ihmale de uğradığımızı düşünmüyor değilim ama bu kutsal vazifenin hatırına bu noktada boynumuz kıldan ince, yapacak bir şey yok” dedi. Gönlünden geçenin tüm öğretmenlerin her türlü sıkıntısına çözüm üretebilmek olduğunu ifade eden Aslan, “Sizlere yapacağım şey, sizlere sevgi ve saygı duymak, sizlere değer vermektir. Bu anlamda kapım her zaman sizlere açıktır. Umarım ki yaptığınız işte bir miktar daha moral ve motivasyonunuzun artması noktasında bizleri ilçe idaresi olarak katkısı olabilirse bundan da mutluluk duyabiliriz” diyerek sözlerine son verdi. 

ÖĞRETMENLERE PLAKET

Öğretmenler günü için düzenlenen gecede Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı günün anlamına özel olarak karşılıklı olarak birbirlerine plaket ve çiçek takdim ettiler.  Gölbaşı Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı ve emekli öğretmen Murat Bölük’e hizmetlerinden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay plaket takdim etti. Aynı zamanda gecede daha önce Gölbaşı’nda Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Yargıtay Üyesi Seyfettin Tuncer’e de hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

MİSKET OYNADILAR, HALAY ÇEKTİLER

Plaket törenin ardından ünlü radyocu ve sanatçı Bedirhan Gökçe sahneye çıktı. Şiirlere ruh katan güçlü yorumcu Bedirhan Gökçe okuduğu şiirlerle duygusal dakikalar yaşatırken, saz ekibini de hareketli şarkıları ile geceye renk kattılar.

Usta şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe, günün önemine değinen doyumsuz şiir ve türkü ziyafeti sunarak, izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Zaman zaman izleyicilere fıkralar anlatarak espriler yapan Gökçe, zaman zaman ise duygulu anlar yaşattı.

Gecede, Ankara havaları ile coşan öğretmenler sahneye çıkarak misket oynarken, Gölbaşı Belediye Başkanı ve beraberindeki heyette halay çekerek bu özel günde öğretmenlerin mutluluklarına ortak oldular.   

Gece sonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, katılımlarından dolayı Bedirhan Gökçe’ye Sevgi Çiçeği tablosu ve bıçak hediye ederek, teşekkür etti.

3. SAYFA GÖLBAŞI’NDAN CANLI OLARAK YAYINLANDI

Program sonrasında Bedirhan Gökçe, 3. sayfa radyo programını Gölbaşı’ndan canlı olarak gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 2918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.