1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda zincirleme trafik kazası
Gölbaşı'nda zincirleme trafik kazası

Gölbaşı'nda zincirleme trafik kazası

Kaza sonrası tedbirsizlik, zincirleme kazaların yaşanmasına neden oldu

A+A-

Kaymakamlık varyantlarında virajı alamayan 06 DC 298 plakalı araç sürücüsü kaldırıma çıkarak kaza yaptı.

Kazanın ardından araçtan sızan yağ yola döküldü. Yolun kayganlaşması başka kazaları da beraberinde getirdi. Kayganlaşan yolda duramayan araçlar birbirine girdi. Gerçekleşen kazalarda yaralanan olmazken, maddi hasarlı zincirleme trafik kazaları meydana geldi.

Kayganlaşan zeminde direksiyon hâkimiyetini kaybeden araçlar birbiri ile çarpıştı. Kaza yerinde önlem alınmaması sonrasında ilk olarak plakaları belli olmayan bir araç başka bir araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte yolda uzun kuyruklar oluştu.  Virajı alamayan başka bir araç, kazaya karışan diğer araca arkadan çarpıp, kaldırıma vurarak durabildi. Kaygan zeminde duramayan başka bir araç ise yine başka bir araca çarparak durabildi.  Yaşanan olayda 5’ten fazla araç kazaya karıştı.

Kazaya sebep olan motor yağı belediye ekipleri tarafından temizlenirken, kaza yapan araçların çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Bu arada da kaza nedeniyle ters yönden gitmekte olan bazı araç sürücülerine ise polis ekipleri ceza-i işlem uyguladı. 

Bu haber toplam 2264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.