1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nı karıştıran karar
Gölbaşı'nı karıştıran karar

Gölbaşı'nı karıştıran karar

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin oy çokluğuyla aldığı Atatürk Sahil Parkının 29 yıllığına yap işlet devret modeliyle kiraya verilmesi kararı tartışmalara neden oldu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin oy çokluğuyla aldığı Atatürk Sahil Parkının 29 yıllığına yap işlet devret modeliyle kiraya verilmesi kararı tartışmalara neden oldu.

Sosyal medyada tartışmalara neden olan karar için CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’ndan açıklama gelirken, MHP grubunu da sosyal medyadan karara hayır dediklerini açıkladı.

Gölbaşı menfaatleri için bu güne kadar iktidarın yanında olduklarını ifade eden Elikesik, “İyiye iyi dedik, Gölbaşının menfaatleri vatandaşlarımızın huzuru, refahı, mutluluğu için iktidarın yanında olduk ama şimdi dur deme zamanıdır” dedi.

ELİKESİK: SAHİP ÇIKALIM

Gölbaşı'nın ve Gölbaşı halkının ortak alanlarını koruma ve müdafaa etme zamanın geldiği söyleyen Elikesik, “Mücadelimiz doğmamış çocuklarımızın 29 yıl sonra öz malına kavuşmasını engelleme zamanıdır. Haydi Gölbaşı, Atatürk Sahil Parkı'na hep birlikte sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

HAYDİ GÖLBAŞI HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

İşte Elikesik’in sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

"İyiye iyi dedik, Gölbaşının menfaatleri vatandaşlarımızın huzuru, refahı,mutluluğu için iktidarın yanında olduk ama şimdi dur deme zamanıdır şimdi Gölbaşı'nın ve Gölbaşı halkının ortak alanlarını koruma ve müdafa etme zamanıdır. Mücadelimiz doğmamış çocuklarımızın 29 yıl sonra öz malına kavuşmasını engelleme zamanıdır. Haydi Gölbaşı, Atatürk Sahil Parkı'na hep birlikte sahip çıkalım."

VİCDANEN RAHAT MISINIZ?

Mhp meclis üyesi Ali İhsan Tunç “Herşeyi son anda başkanlık yazısı olarak meclis gündemine taşıyıp, oy çokluğu ile meclisten geçmesini sağlayan Gölbaşı Sahil parkımızın 29 yıl ipotek altında birilerine peşkeş çekilecek olmasından dolayı buna fırsat tanıyan değerli meclis üyelerimiz vicdanen rahat mısınız. Gölbaşı yapılan ne iyiliği nede kötülüğü unutur. Sizleride unutmayacak hakettiginiz şekilde hatırlayacaktır. Hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

CHP’nin önde gelen isimleri Yusuf Aksakal ve Yusuf Aksakal’da tartışmalara katılırken şu açıklamaları yaptılar.

BAYRAM DUMAN: ALTINDA KALIRSINIZ

Sahil park" gölbaşı halkının öz malıdır.  Belediye meclisinde oy çokluğu ile karar alıp yangından mal kaçırır gibi 29 yıllığına kiraya veriyorsunuz. gölbaşı halkının,nefes aldığı ve öz malı olan bu yeri hangi hakla,hangi cesaretle ve ne için kiraya veriyorsunuz.? 
 buradan kim kime rant sağlıyor.? Açıklayın.? Bu olayın vicdani yönü birde vebali vardır.
altında kalırsınız. kendinize güveniyorsanız,Halka sorun referandum yapın. Gölbaşı halkı bu olaya duyarsız kalmayacaktır kalmamalıdır.ses ver gölbaşı...

YUSUF AKSAKAL: HALKTAN YANA OLUN

Atatürk Sahil Parkı 74 parsel içerisindedir. 74 parsel imar sorunu çözüldü mü? Ranttan yana değil, halktan yana olun.

GÜLHAN: İMZA ATAN DÜŞÜNSÜN

Ak Parti’den istifa eden Bağımsız Belediye Meclis Üyesi İbrahim Gülhan ise “İmza atan düşünsün” diyerek karara kabul oyu eren Ak Partili meclis üyelerine gönderme yaptı.

İşte o karar;

Otomatik alternatif metin yok.

 

 

Bu haber toplam 5292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum