1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’nı kucaklayan festival
Gölbaşı’nı kucaklayan festival

Gölbaşı’nı kucaklayan festival

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, ilçenin tanıtımına büyük bir fırsat olan Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali’ni profesyonelce yeniden organize edeceklerini bildirdi.

A+A-

 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın tanıtımına büyük bir fırsat olan Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali’ni profesyonelce yeniden organize edeceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, festivalleri sosyal projeleri arasında çok önemsediğini ifade ederek, Sevgi Çiçeği Festivalinin yanı sıra Spor Festivali de düzenleyeceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek şunları söyledi:

“İlçemizin sosyal, kültürel ve eşsiz doğal güzelliklerinin tanıtımının yapılması için harekete geçeceğiz. Festivaller, ilçe turizmimize ve buna bağlı olarak Gölbaşı ekonomisine önemli katkı sağlayacaktır.

Şüphesiz festivaller, farklı sosyal gruplar ve toplumlararası ilişkilerin geliştirilmesi, birlik ve beraberlik duygusunun sağlamlaştırılması açısından çok önemli. Yeni sosyal projelerimizi de kapsayacak şekilde vatandaşlarımızın büyük ilgisini çekeceğine inandığımız müzik dinletisi, eğlence ve şenliklerin yanı sıra, bünyesinde, spor, sanat, söyleşi gibi etkinlerin de yer aldığı Gölbaşı, Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali profesyonelce yeniden organize edilecektir.”

SPOR FESTİVALİ GELİYOR

Bu arada Gölbaşı’nda Spor Festivali de düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Farklı branşlardan çok sayıda sporseveri buluşturmak, ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak ve özellikle spor alanında farkındalık oluşturmak amacıyla Gölbaşı Spor Festivali de düzenlenecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 3954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.