1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nın tüm mahallerinde tadilat var
Gölbaşı'nın tüm mahallerinde tadilat var

Gölbaşı'nın tüm mahallerinde tadilat var

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gölbaşı’nın tüm mahallerinde bulunan vatandaşların ortak kullanım alanlarında tadilat ve bakım onarım işi başlattı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gölbaşı’nın tüm mahallelerinde bulunan ortak kullanım alanları olan, okul, cami, muhtarlık, kültür merkezi, cami lojmanlarında bakım, onarım, tadilat ve tamirat işlerine başladı. Ekipler binaların dış cephelerinde boya, badana ve sıva işlemi yaparak binaları yeniliyor.Ayrıca ekipler binaların içlerinde boya,badana, parke,fayans yenilemesi ve çatı aktarma işlemi yaparak binaları modern ve yeni hale getirerek vatandaşların kullanımına sunuyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY yaptığı açıklamada; Belediyecilik hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin koordine ayağı olan muhtarlıklar, kültür merkezleri ve birçok ortak kullanım alanlarının daha iyi şartlara kavuşabilmesi için çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirtti. Binalarının tadilat ve bakım çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyoruz. Mahallerdeki tadilat ve bakım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. İlçe genelinde belirlenen program kapsamında çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.