1. HABERLER

  2. Gölbaşıspor A.Ş. komadan çıkamadı
Gölbaşıspor A.Ş. komadan çıkamadı

Gölbaşıspor A.Ş. komadan çıkamadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Gölbaşıspor, deplasmanda İnegölspor’a 3-1 yenildi.

A+A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Gölbaşıspor, deplasmanda İnegölspor’a 3-1 yenildi.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Gölbaşıspor A.Ş., İnegöl deplasmanından da eli boş döndü.

Oynadığı kötü futbolla gündeme gelen Gölbaşıspor A.Ş.’de kötü gidişe çözüm aranıyor. Yaşananlardan ötürü adete komaya giren ve teknik direktörünü değiştiren Mavi-Beyazlı ekip büyük umutlarla gittiği İnegöl deplasmanından da ağır bir yara alarak döndü.

Spor toto 2 lig kırmızı gurupta ilk galibiyetini elde etmek isteyen Gölbaşıspor A.Ş ligin üst sıralarında yer alan İnegölspor karşısında vasat bir futbol sergilerken, sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Yeni teknik direktörü Adnan Erkan’ın yönetimindeki Gölbaşı spor Aş’nin oyunu daha çok kendi alanında kabul eden bir oyun ortaya koymak istemesi,İnegöl spor’a avantaj sağladı. Daha maçın başında atak futbol sergileyen ev sahibi İnegölspor, 8 dakikada Mumin,17 dakikada Emrah ile çok önemli pozisyonlardan sonuç alamadı. Maçın 19 dakikasında Muharrem’in kullandığı serbest atışta kalabalık oyuncu arasında sıyrılan Emrah topu kafa ile kalecinin uzanamayacağı köşeden topu filelere göndererek durumu 1-0 yapan golü attı.

İlk yarı bu golle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında İnegöl spor galibiyetin vermiş olduğu rahatlık içersinde sahada mücadele etti.55 dakika da Mümin ‘in pasında topla buluşan Okan bomboş durumda topu kale yerine avuta attı.

76 dakikada Mümin güzel hareketler ile ceza sahasına girdiği pozisyonda bomboş durumda topu kale yerine avuta attı.

85 dakikada Mümin kalabalık defans arasından iyi sıyrılması sonucu kaleye gönderdiği topu son dokunan Raif durumu 2-0 yapan golü attı.

90 dakikada ceza sahasında topla buluşan Raif,bomboş durumdaki Mümin’i gördü.Bu oyuncu topu filelere göndermekte zorlanmadı. 3-0

90+1 dakikada da ise Gölbaşıspor’un maçtaki tek golünü Ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu kaleye gönderen Hüseyin’in ayağından buldu.

Maçta İnegöl spor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu haber toplam 2712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.