1. HABERLER

  2. Göller İlçesi Gölbaşı, Festivale Hazır
Göller İlçesi Gölbaşı, Festivale Hazır

Göller İlçesi Gölbaşı, Festivale Hazır

Denizi olmayan Ankara’nın, Mogan ve Eymir Gölleriyle ünlü Gölbaşı Festival hazırlıklarını tamamladı. Bir çok etkinlik ve konserlerin yer aldığı Festivale, bu yıl katılımın yoğun olması bekleniyor.Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl 8.düzenlenen Gölbaşı

A+A-

Denizi olmayan Ankara’nın, Mogan ve Eymir Gölleriyle ünlü Gölbaşı Festival hazırlıklarını tamamladı. Bir çok etkinlik ve konserlerin yer aldığı Festivale, bu yıl  katılımın yoğun olması bekleniyor.

Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl 8.düzenlenen Gölbaşı Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi çiçeği Festivali için Gölbaşı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Gölbaşı Festivali çok renkli geçmesi bekleniyor.

Gölbaşı Festivali 23. Eylül Cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayacak ve 24 ve 25 Eylül günleri Mogan Gölü kenarındaki Sahil parkında çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Gölbaşı Festivalinde; Kortej Yürüyüşü, Kültür Sokağı, Sanat Sokağı, Konserler, Yarışmalar, Eğlenceler, Alışveriş Stantları, Yöresel Oyunlar ve birçok etkinlik Festivalde bir araya geliyor.

Mogan Gölü Kenarında Konser Keyfi

8. Gölbaşı Festivaline ünlü sanatçılar renk katacak. Festivalin 1. Gününde Taylan Ülger Konseri, 2 gün pop müziğinin sevilen ismi Funda Arar konseri, 3. gün Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Orhan Hakalmaz konseri ile son bulacak.

Bu haber toplam 2199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.