1. HABERLER

  2. Görmezden gelindik
Görmezden gelindik

Görmezden gelindik

Göl-Bir-Der ve Göl-Def Başkanı Münür Ballı, Gölbaşı festivalinin ardından basın açıklmasında bulundu.

A+A-

Göl-Bir-Der ve Göl-Def Başkanı Münür Ballı, Gölbaşı festivalinin ardından basın açıklmasında bulundu. Ballı, yaptığı açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Banu Revan'a göndermelerde bulunarak, Revan'ın STK'ları görmezden geldiğini belirtti.

Ballı Yaptığı açıklamada Banu Revan'ı hedef alarak, festival ile ilgili eksiklik ve aksaklıkları basın bildirisiyle gündeme getirdi.

Festival'in konserden öteye geçemediğini ifade eden ve  "Adı Uluslararası olan ancak içeriği konserden öte geçemeyen bu yılki festivalimizin ilgili birim Müdürünün ve üst düzey yöneticilerin tüm duyarsızlığına rağmen konserler sayesinde yoğun ilgiyle geçmesi sorumlu yöneticilerin eleştirilme korkularını bir nebze hafifletmiştir" diyen Ballı,

"Ancak tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz ki tepkimiz sadece eleştirmek yada tenkitte bulunmak üzere değil İlçemizde büyük bir zümreyi hatta tamamını temsil eden sivil toplum kuruluşlarının söz konusu festivalle ve İlçemizle ilgili görüş ve önerilerinin sorulmadığı gibi konuyla ilgilenen ilgili birim müdiresi tarafından görmezden gelinilmeye çalışılmasıdır" dedi.

STK'ların ve Gölbaşılıların oylarıyla seçilen yöneticilerin oturdukları yerden yarınları görmezden geldiklerini kaydeden Ballı, " Bizlerin, yani temsil ettiğimiz siz değerli Gölbaşılıların üyesi bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin oylarıyla bugün oturdukları yerden yarınları görmezden gelerek bizlerin yani Gölbaşı Halkının Belediyemize ödediği vergilerle maaşını alan ve Sayın ODABAŞI’NIN tabiriyle ithal bir bürokratın Belediyede görev yapan Gölbaşılı personelden sizleri her platformda temsil sivil toplum kuruluşlarının neredeyse tamamına karşı yaptığı saygısız ve umursamaz tavırları tüm halkımız tarafından bilinmekte ve dile getirilmektedir. 

Buradan açıkça ifade ediyoruz ki Gölbaşı dün olduğu gibi bugünde yarında demokrasinin olmazsa olmazı olan sivil toplum kuruluşlarının mevcudiyeti ve onların temsil ettiği üyeleri yani tüm halkı ile vardır ve her geçen gün var olduğunu Toplumla da varlığını ve gelişimini devam ettirecektir. Yerel yönetimler ve atadığı bürokratlar toplumların arz ve talepleri ile doğru orantılıdırlar hal böyle iken buradan kendilerine sesleniyor ve diyoruz ki; 

Adları ve Siyasi sıfatları ne olursa olsun halkın seçtiği yöneticiler siyasi rozetlerini söz verdikleri gibi bir tarafa bırakmalı ve halkla bütünleşmelidirler. Yakın çevrelerinin menfi ön görülerini bir tarafa bırakıp seçildikleri ilçenin halkının ve temsilcilerinin önerilerini dikkate alırlar ise gelecekte düzenlenecek olan 9. Göller festivali de gerçekten Ulusal anlamda ve tüm Aile bireylerinin katıldığı düğün havasında bir festival olur diyor Sayın Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına Biz bir Aileyiz diyerek kendilerini ve tüm Gölbaşı Halkımızı sevgiyle ve saygıyla kucaklıyoruz." dedi.

 

 

 

                                                                           GÖLBAŞI DERNEKLER FEDERASYONU

Bu haber toplam 2496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.