1. HABERLER

  2. Grup Gündoğarken Gölbaşı'na Geliyor
Grup Gündoğarken Gölbaşı'na Geliyor

Grup Gündoğarken Gölbaşı'na Geliyor

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü ve CHP Ankara Gençlik Kolları 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Gölbaşı'nda konser organizasyonu gerçekleştirecek.

A+A-

Haber: Ayhşe Üngör... 

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü ve CHP Ankara Gençlik Kolları 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Gölbaşı'nda konser organizyonu gerçekleştirecek. Yıllardır herkes tarafından bilinen ve sevilen grup olan Grup Gündoğarken CHP'nin düzenlediği etkinlikte sahne alacakken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da katılım sağlayacağı öğrenildi... 

CHP İlçe Başkanı Ümit Atak gazetemize yaptığı açıklamada herkesi düzenledikleri gençlik konserine davet ederek; Cumhuriyet'in Başkenti, Ankara'nın gözdesi Gölbaşı'nda  kurrtuluşun ilk adımı olan 19 Mayıs Bayramını  düzenlediğimiz konserle kutluyacağız. 

Uzun yıllardır Gölbaşı'nda ulusal bayram coşkusu yaşanmadı.
 Kapalı kapılar arkasında törenler yapıldı. Biz örgüt olarak ulusal bayramların halkla alanlarda kutlanması taraftarıyız. Bu amaçlada öncülük yaparak halk konseri düzenledik. 

Konserde sahne alacak olan  "Volkan ve İlhan Kardeşlerin" yanı sıra yıllardır kendilerini müziğe adamış, herkesin tanıdığı ve sevdiği grup olan Grup Gündoğarken sevilen şarkıları ile 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak. Bu organizasyon kapsamında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da katılımlarıyla bizlere destek verecektir. 

19 Mayıs'ı Gölbaşı coşkuyla heyecanla kutlayacak. Kurtuluşun yeşerdiği bu topraklar o günlerin coşkusunu yeniden yaşayacak. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir. 

Bu haber toplam 1592 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.