1. HABERLER

  2. Gülşah Saraçoğlu: Gölbaşı'nı seviyorum, Mogan'a bayılıyorum
Gülşah Saraçoğlu: Gölbaşı'nı seviyorum, Mogan'a bayılıyorum

Gülşah Saraçoğlu: Gölbaşı'nı seviyorum, Mogan'a bayılıyorum

Nazan Öncel, Nükhet Duru ve Bülent Ersoy ve daha bir çok ünlü ismi giydiren modacı Gülşah Saraçoğlu, Gölbaşı Son Gaste’ye konuştu. Genel Yayın Yönetmeniz Özcan Aydoğdu’ya konuşan Gülşah Saraçoğlu “Gölbaşı’nı seviyorum, Mogan’a bayılıyorum” dedi.

A+A-

Nazan Öncel, Nükhet Duru ve Bülent Ersoy ve daha bir çok ünlü ismi giydiren modacı Gülşah Saraçoğlu, Gölbaşı Son Gaste’ye konuştu. Genel Yayın Yönetmeniz Özcan Aydoğdu’ya tele röportaj veren Gülşah Saraçoğlu “Gölbaşı’nı seviyorum, Mogan’a bayılıyorum” dedi.

Haber-Röportaj: Özcan Aydoğdu

Ankara’ya geldikçe Mogan Gölü’ne uğramaya gayret ettiğini ifade eden Gülşah Saraçoğlu “Gölbaşı, Ankara’nın en güzel ilçelerinden bir tanesi. Mogan ve Eymir gölleri görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi. Ankara’ya geldiğimde fırsat bulursam Gölbaşı’na gelmeye gayret ediyorum. Gölbaşı’nı seviyorum, Mogan’a bayılıyorum” dedi.

Gülşah Saraçoğlu, mankenlere taş çıkaran güzelliğini neye borçlu olduğunu Son Gaste’ye açıklarken Gölbaşılı bayanlara, güzellik, saç ve cilt bakım konusunda tüyolar verdi.  

Oscar töreni ve çeşitli vakıf gecelerinde giydiği kostümleri, Hollywood'da büyük ilgi gören ve dünyaca ünlü yıldız Nicole Kidman'a elbise diken modacı Gülşah Saraçoğlu, güzelliğin bir bütün olduğunu düşünüyor. Güzellik için insanın ilk önce kendisini sevmesi gerektiğine inanıyor ve anlatıyor…

YÜZÜMÜ RAKIYLA SİLİYORUM
Saç bakımı ve cilt bakımıyla ilgili bakım sırlarını anlatan Saraçoğlu, kadınların doğal yöntemlerle ve çok para harcamadan nasıl kendine bakım yapabileceklerini bir bir açıkladı.
Saçlarını arap sabunu ile yıkadığını söyleyen Gülşah Saraçoğlu, “Ispanak ve brokoli püresi yapıp saçıma sürüyorum. Yüzümü de rakı ile siliyorum. Özellikle yağlanan kısımları. Bu yöntemler daha etkili ve doğal” dedi.
 

Bu haber toplam 5890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.