1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hacı Karagöz mazbatasını aldı
Hacı Karagöz mazbatasını aldı

Hacı Karagöz mazbatasını aldı

İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi Hacı Karagöz mazbatasını alarak meclis üyeliği görevine resmen başladı.

A+A-

İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi Hacı Karagöz mazbatasını alarak meclis üyeliği görevine resmen başladı.

2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin belediyeyi kazanmasında büyük emeği olan ve 2019’da büyük bir vefasızlık örneği gösterilerek listelere yazılmayan Hacı Mehmet Karagöz partisinden istifa ederek İYİ PARTİ saflarına katılmıştı.

İYİ PARTİ’ye ivme katarak belediye meclis üyeliğinde ve belediye başkanlığında partinin oylarının artmasına büyük katkıda bulunan Hacı Karagöz mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

Mazbatasını aldıktan sonra sosyal medyadan bir açıklama yapan Hacı Karagöz “Mazbatamızı aldık.Gölbaşımız için hayırlı hizmetler etmeyi Allah tan niyaz ederim.Ben hiç yalnız bırakmayan aileme eşime,abilerime,yeğenlerime,akrabalarıma,arkadaşlarıma,komşularıma bu süreçte yeni tanıştığım siyasi dostlarıma ağabeylerime ablalarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum bize gönül veren beni hiç yalnız bırakmadığınız tüm destekleriniz ile yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı sevgi ,saygı ,şükranlarımı ve hürmetlerimi sunarak minnettarlığımı dile getirerek sonsuz TEŞEKKÜRLER ediyorum. AYRICA GÖLBAŞI BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI KAZANAN RAMAZAN ŞİMŞEK BAŞKANIMA BAŞARILAR DİLERİM HERŞEY GÖLBAŞI İÇİN” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.