1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hacı Karagöz'den teşekkür mesajı
Hacı Karagöz'den teşekkür mesajı

Hacı Karagöz'den teşekkür mesajı

İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hacı Mehmet Karagöz 31 Mart Yerel seçim sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.   

A+A-

İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hacı Mehmet Karagöz 31 Mart Yerel seçim sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.   

Yayınladığı mesajında Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Ramazan Şimşek'i de tebrik ederek başarılar dileyen Karagöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Başta İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayım Mahmut Aksoy ve ailesine, ilçe başkanım Mehmet Öztürk'e beni hiç yalnız bırakmayan aileme eşime, abilerime, yeğenlerime, akrabalarıma, arkadaşlarıma, komşularıma bu süreçte yeni tanıştığım siyasi dostlarıma abilerime ablalarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bize gönül vererek beni hiç yalnız bırakmayan meclis üyesi arkadaşlarıma, partimizin değerli üyelerine ve gönüllülerine, Gölbaşı halkına, tüm destekleriniz ile yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı sevgi, saygı, şükranlarımı ve hürmetlerimi sunuyor, minnettarlığımı dile getirerek sonsuz TEŞEKKÜRLER ediyorum. 

Daha İYİ bir Gölbaşı için mücadelemizi sürdürecek ve ilçemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. 

Seçimlerin Gölbaşımıza hayırlı olmasını temenni eder, ayrıca Gölbaşı Belediye Başkanlığını kazanan Ramazan Şimşek Başkanıma da başarılar dilerim. Her şey Gölbaşı için sevgi ve saygılarımla. 

Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.