1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hacılar muhtarı Adem Alp yeniden aday oldu
Hacılar muhtarı Adem Alp yeniden aday oldu

Hacılar muhtarı Adem Alp yeniden aday oldu

Hacılar Mahallesi Muhtarı Adem Alp, yeni dönemde de muhtar adayı olduğunu açıkladı.2009 yılından beri muhtarlığını yaptığı Hacılar mahallesinde bir çok hizmetlerin gelmesine vesile olan Adem Alp "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi. 

A+A-

Hacılar Mahallesi Muhtarı Adem Alp, yeni dönemde de muhtar adayı olduğunu açıkladı.
2009 yılından beri muhtarlığını yaptığı Hacılar mahallesinde bir çok hizmetlerin gelmesine vesile olan Adem Alp "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi. 
2 dönemdir muhtarlık yaptığını belirten Adem Alp, mahalle halkının isteği üzerine görevine devam edeceğini ve yeniden muhtar adayı olduğunu belirtti. Alp; "Mahalle halkımız sağolsun yeni dönemde de beni muhtar olarak görmek istedi. Bizde doğdığumuz büyüdüğümüz yaşadığımız yere olan borcumuzu ödemek için mahallemize olan hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. 
Adem Alp altyapıdan doğalgaza, eğitimden içme suyuna kadar bir çok alanda Hacılar mahallesine yapılan hizmetlere vesile olduğunu söylerken, 2 dönemde Hacılar mahallesinde yaklaşık 50 milyon liralık yatırm yapıldığını da sözlerine ekledi. 
Adem Alp 2 dönem boyunca mahallesine yapılan hizmetleri ana başlıklar halinde şöyle özetledi;
 "Aski içme suyu - doğalgaz - ilk ve orta okul - aski alt yapı - muhtarlığımızın eski halinden kullanışlı hale getirilmesi mahallemizdeki açılmayan imar yolların açılması ve asfaltlanması , yardıma ihtiyaçı olan 80/90 kişiye sosyal yardım sağlanması, /1500 kişi kapasitesinde camii yapimi, köy yolumuzun ( hacilar bulvari ) genişletilip 3 gidiş 3 geliş şeklinde açilmasi cadde sokak olarak ayrilmasi  ve daha bir çok hizmet"
KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ
Mahallenin en büyük eksiği olan Kültür merkezinin yapılması konusunda da büyük mesafe alındığını söyleyen muhtar Alp, kültür merkezinin yapılması konusunda yetkililerden gerekli sözleri aldıklarını ve kısa zaman içinde yapılacağının da müjdesini verdi. 
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
Adem Alp "2009 yılından beri mahalle halkının teveccühü ile ile Hacılar mahallesi muhtarlığını yine mahalle sakinleri ile birlikte yürütmekteyim. Gece gündüz demeden mahalleme hizmet için mahallelimle birlikte olduk. Yeni dönemde de yeniden adayım. Bugüne kadar yaptıklarımız yarın yapacaklarımızın teminatır. Allah hakkımızda hayırlısını versin." dedi. 

 

Bu haber toplam 5619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.