1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hadise'den 100 bin kişilik dev konser
Hadise'den 100 bin kişilik dev konser

Hadise'den 100 bin kişilik dev konser

Gölbaşı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser veren Hadise, hayranlarını coşturdu. Sahneye çıkan Hadise, performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

A+A-

Gölbaşı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser veren Hadise, hayranlarını coşturdu. Sahneye çıkan Hadise, performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen konseri izlemek isteyen on binlerce izleyici, saatler öncesinden alana geldi. Konser alanı saatler öncesinden dolarken, Hadise konserine çevre il ve ilçelerden de katılımcıların olduğu görüldü. Konsere yaklaşık 100 binin üzerinde kişinin katıldığı tahmin edilirken, Başkan Şimşek’in düzenlediği Hadise konseri Gölbaşı tarihindeki en kalabalık halk konseri olarak kayıtlara geçti.

Sevenlerinin karşısına ‘Aşk kaç beden giyer’ isimli şarkısıyla çıkan Hadise, sahne performansıyla göz doldurdu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Öte yandan, konser alanındaki halkı selamlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek , yapılan hizmetlerden bahsederek "Gölbaşı Ankara’nın parlayan yıldızıdır. Doğasıyla iklimiyle, gölleriyle ve hoşgörülü insanlarıyla eşsiz bir ilçedir. Sizler rahat, huzurlu ve güvenli ve gelişmiş bir Gölbaşı’nda yaşayın diye bizler gece gündüz durmadan çalışıyoruz.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek sahneye çıkarak Hadise’ye verdiği konser nedeniyle teşekkür etti. Başkan Şimşek Hadise’ye dünyaca ünlü Mogan Bıçağı hediye ederken, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ise Hadise’ye Gölbaşı’nın sembolü olan Sevgi Çiçeği’nin kumlama tablosunu hediye etti. Başkan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek ise ünlü sanatçıya UYUM öğrencilerinin bin bir emekle yaptığı bir seramik hediye etti.

10. YIL MARŞINI HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Konuşmaların ve verilen hediyelerin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek ellerinde Türk bayraklarıyla, ünlü sanatçı Hadise ile birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Konser boyunca sevilen şarkılarını Gölbaşılılar ile birlikte söyleyen Hadise, dans performansıyla da izleyenlerden tam not aldı. Yaklaşık 1,5 saat süren konserin sonunda Hadise, hayranlarının alkışlarıyla sahneden ayrıldı. 

Bu haber toplam 3106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.