1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hakan Han Özcan Mehmet Atak'ı gafil avladı
Hakan Han Özcan Mehmet Atak'ı gafil avladı

Hakan Han Özcan Mehmet Atak'ı gafil avladı

Bir dönem aynı meclis çatı altında farklı siyasi partilerde görev yapan, birbirilerini siyaseten acımasızca eleştiren ancak ağabey kardeşlik ilişkilerini hala sürdüren Mehmet Atak ile Hakan Han Özcan bu sefer de Twitter’da karşı karşıya geldi.

A+A-

Bir dönem aynı meclis çatı altında farklı siyasi partilerde görev yapan, birbirlerini siyaseten acımasızca eleştiren ancak ağabey kardeşlik ilişkilerini hala sürdüren Mehmet Atak ile Hakan Han Özcan bu sefer de Twitter’da karşı karşıya geldi.

2009-2014 yılları arasında belediye meclis üyesi olarak görev yapan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Gölbaşı’nın sevilen siyasetçilerinden Mehmet Atak, farkı siyasi partilerden olmalarına karşın dostluk ilişkilerini hala sürdürüyor. Zaman zaman birbirlerini eleştirmekten geri durmayan ancak dostlukları devam eden iki siyasetçi yine karşı karşıya geldi.

12 GÜN OLDU POSTACI GELMEDİ

AK Parti Ankara İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten hemşerimiz Hakan Han Özcan’ın Twitter’da yaptığı bir paylaşıma Mehmet Atak “sayın il başkanı biliyorsunuz 60 yaşındayım maske için e devlete müracat ettim 12 gün oldu postacı gelmedi.Yardımlarınızı bekliyorum dışarı cıkıp köydeki hayvanlara yiyecek götüreyim.Ekili olan sebzelere can suyu verem .” sözleriyle yanıt verdi.   

DEVLETİMİZ HER KAPIYA GİTME GAYRETİNDE

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise Atak’a “devletimiz her kapıya gitme gayretinde... Yeşilin Büyükşehir tarafından talan edildiği bu günlerde sahip çıkmanızı önemsiyoruz ama evde kalmanızı tavsiye ederim, hayvanlar konusunda vefa ekiplerimiz ile irtibata geçtiğinizde eksikliğinizi hissettirmeyeceklerdir..” sözleriyle yanıt verdi.

HİJYEN PAKETİ GÖNDERDİ

Ve aradan saatler geçtikten sonra Ak Parti Ankara İl Başkanlığı’nda görevli  partililer içerisinde maske, eldiven, bilgilendirici broşür ve kolonyanın bulunduğu hijyen paketini Mehmet Atak’a ulaştırdı.

ATAK’TAN TEŞEKKÜR GELDİ

Hijyen paketinin eline ulaşmasının ardından, Mehmet Atak da Twitter üzerinden Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’a “Ak parti Ankara il Başkanı Bir dönem aynı meclis çatısı altında görev yaptıgımız Hemşehrim,Kardeşim Hakan Han Özcan’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum.Evimin kapısına kadar gönderdiği hijyen paketi ile artık Köye rahat giderim.Güzel günler Gelecek.” Sözleriyle teşekkür etti.

İşte  yazışmalar;

1-032.jpg2-035.jpg

3-030.jpg

 

Bu haber toplam 5735 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.