1. HABERLER

  2. Hakan Han Özcan ve Mehmet Deveci il yönetimine girdi
Hakan Han Özcan ve Mehmet Deveci il yönetimine girdi

Hakan Han Özcan ve Mehmet Deveci il yönetimine girdi

Hakan Han Özcan ve Mehmet Deveci il yönetimine girdi

A+A-

Ak Parti genç ve başarılı siyasetçisi Hakan Han Özcan Ak Parti Ankara İl yönetiminin asil listesinde yer aldı. Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı,Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevi yapan ve halen Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevini yapan Hakan Han Özcan Ak Parti İl yönetiminde yer aldı.

2009-2014 yılları arasında Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüten Mehmet Deveci ise Ankara İl Yönetimi yedek üyesi olarak yönetime girdi.

HAKAN HAN ÖZCAN KİMDİR?

1983 yılında Gölbaşı Bezirhanede doğan Hakan Han ÖZCAN ilköğrenimini Aydınlıkevler İlk Öğretim okulunda, lise öğrenimini ise Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinde gördü. Yüksek öğrenemini Mısır'ın başkenti Kahire'de tamamladı.

         Hakan Han ÖZCAN siyasetçi bir aileden yetişip, aktif siyaset hayatına Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığında yönetim kurulu üyesi olarak başladı. Gölbaşı İlçe Koordinatörü olarak Gençlik Kolları ilçe yapılandırılmasında etkin rol oynadı. Siyasi hayatına Ekonomik ve Mali İşler Başkanı olarak devam etti. Teşkilat Başkanlığı görevinin akabinde 2 Mart 2008 tarihinde gerçekleşen Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı olarak seçildi.2009 yerel seçimlerde Gölbaşı ilçemizden Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seçildi. Bir çok önemli STK larda yönetim düzeyinde görev almaktadır.

         Akaryakıt ve Nakliyat sektöründe Ticaretle uğraşan Hakan Han ÖZCAN evli ve iki çocuk babasıdır; iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Hakan Han Özcan ve Mehmet Deveci'ye Gölbaşı Son Gaste olarak başarılar dileriz.

Bu haber toplam 6045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.