1. HABERLER

  2. Hakan Han Özcan'dan 10 Kasım Mesajı
Hakan Han Özcan'dan 10 Kasım Mesajı

Hakan Han Özcan'dan 10 Kasım Mesajı

AK Parti Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Han Özcan, Atatürk’ün vefatının 73. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Han Özcan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 73. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı, yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 73. yıldönümünde özlemle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Büyük Önder; O'nu görmenin fikirlerini, duygularını anlamak olduğuna işaret etmiştir. Atatürk'ün İstiklal Savaşı'nın ardından kurduğu ve genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin büyüklüğünü yansıtan eşsiz bir eserdir. Başlattığı kurtuluş mücadelesini, tüm ezilmiş ulusların davası olarak gören Yüce Atatürk, en güç koşullar altında bile insanımıza güvenilmesi, umudun hiçbir zaman yitirilmemesi gerektiğini bizlere öğretmiş, ulusumuzun neleri başarabileceğini tüm dünya milletlerine göstermiştir.

Liderliği ve devlet adamlığı ile 20. yüzyıla damgasını vuran Yüce Atatürk, bugün de, yarın da ileri görüşlülüğü, ilke ve devrimleriyle bizlerin yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım'ları O'nun mücadele heyecanını yaşayarak, fikirlerini çok daha iyi anlamaya çalışarak geçirmek en doğru anma biçimi olacaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye, siyasal, sosyal ve ekonomik alanlarda yürüttüğü atılımlarını hızla gerçekleştirerek, demokratik standartlarını yükselterek modern ve çağdaş dünyanın en saygın ülkelerinden biri olma konumunu daha ileri noktalara taşıyacaktır. Yüce milletimiz, Büyük Atatürk’ün düşüncelerinden, ilke ve devrimlerinden aldığı kuvvetle çağdaş uygarlık yolundaki yürüyüşüne devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.”

Bu haber toplam 3320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.