1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Haksızlığa ortak tepki
Haksızlığa ortak tepki

Haksızlığa ortak tepki

Kaymakam Bilgihan’a yapılan haksızlık her kesimden tepki alırken, bir tepki de geçmiş dönem Gölbaşı’nda görev yapan meclis grupbaşkanvekillerinden geldi.

A+A-

Gölbaşı’nda lüks bir işletmenin kurallara uymaması ve Covid-19 denetiminde işletmesine ceza yazılmasına sosyal medyada tepki göstermesi ve Gölbaşı Kaymakamını zulümle suçlaması Gölbaşı sivil toplum kuruluşlarını rahatsız etti.

Kaymakam Bilgihan’a yapılan haksızlık her kesimden tepki alırken, bir tepki de geçmiş dönem Gölbaşı’nda görev yapan meclis grupbaşkanvekillerinden geldi.

Geçmiş dönem Ak Parti Grup Başkanvekili Gökhan Koçak, CHP Grup Başkanvekili Bülent Elikesik ve MHP Grup Başkanvekili Ali İhsan Güçlü ortak bir mesaj yayınlarken, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’a destek verirken, yapılan haksızlığa da tepki gösterdi.

Gökhan Koçak, Bülent Elikesik ve Ali İhsan Güçlü adına yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi;

GÖLBAŞI ESNAFI HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPARKEN…

Hepimizin malumu yaklaşık 1 yıldan beri süre gelen salgın sürecinde devletimiz bazı tedbirler almıştır.Bu kapsamda Gölbaşı esnafımız ve halkımız her türlü fedakarlığı yaparak devletimizin koymuş olduğu kurallar doğrultusunda sosyal ve ticari hayatını zor şartlar altında sürdürmektedir.

KAYMAKAMLIK MAKAMI GEREKENİ YAPMIŞTIR

Gölbaşı esnafı bu fedakarlığı yaparken ve devletin koyduğu kurallara uyarken;Gölbaşı’nın sosyal birliğinden ve bütünlüğünden bihaber bir işletme bu sürece katkı sağlaması gerekirken, kurallara uymamıştır. Kaymakamlık makamımız da Gölbaşı halkımızın ve esnafımızın hak ve hukukunu koruma adına gereğini yapmıştır.

HUZURU BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK

Kaymakamlığımız koordinesinde STK’larımız, vefa sosyal destek gruplarımız, mahalle muhtarlarımız ve gönüllülerimiz bu süreçte görevlerini layıkıyla yerine getirmektedirler. Hal böyle iken BÜYÜK GÖLBAŞI ailesinin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur.

Bu haber toplam 2477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.