1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Halk ekmek Kocatepe'de satışa başladı
Halk ekmek Kocatepe'de satışa başladı

Halk ekmek Kocatepe'de satışa başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın çeşit çeşit ürünlerinin yer aldığı büyük mağazalarının sekizincisi, Kocatepe’de açıldı

A+A-

“Halk Ekmek Kocatepe Kafe” adıyla Kocatepe Kültür Merkezi içindeki 600 metrekarelik alanda hizmete başlayan yeni mağaza; Kızılay, Bakanlıklar ve Küçükesat başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet veriyor.

         Çocuklar için özel hazırlanmış alanı, teras ve kapalı oturma bölümleriyle modern bir görünüme sahip mağazada, Fabrika’nın; börek, poğaça, simit, ekmek ve kahvaltılıklar gibi çeşit çeşit ürünleriyle, müşterilere Ankara’nın merkezinde hizmet imkan sunuluyor.

Gökkuşağı, Dışkapı (2 adet), Çamlıdere, Atlantis, Belediye ve Fabrika önünde satış mağazaları bulunan, şimdi de gelen yoğun talep nedeniyle yeni mağazasını Kızılay bölgesinde açan Halk Ekmek Fabrikası, değişik tatlardaki ürünlerini, yine dumanı üstünde satışa sunuyor.

Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, “En büyük satış mağazası olacak ‘Fabrika Satış Mağazamızı’ yeniliyoruz. Taleplere göre her ilçede bir mağaza açılması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

-600 METREKARELİK AÇIK VE KAPALI ALAN

Toplam 600 metrekarelik mağazada 200 kişiye aynı anda hizmet verilebileceğini belirten Ali İlkbahar, diğer satış mağazalarında olduğu gibi, 43 çeşit ürünün de satıldığını söyledi. İlkbahar, “Fabrikamızda ürettiğimiz tüm çeşitlerimiz burada da yer alacak. Ayrıca yerinde üretim yapılarak, dumanı üstünde, taze ve sıcak şekilde vatandaşımıza ulaştırılacak” diye konuştu.

Ali İlkbahar, açık ve kapalı alanı, televizyonu, kliması bulunan mağazaya gelen genç, yaşlı herkesin hijyen, ucuz ve lezzetli ürünleri tüketebileceğini kaydederek,“Ankara’nın merkezinde çocuklarıyla birlikte bulunan ailelerimizi de düşünerek, buraya çocuk oyun alanı kurduk” diye konuştu.  

Bu haber toplam 2668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.