1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hallaçlı'da kamyon terörü
Hallaçlı'da kamyon terörü

Hallaçlı'da kamyon terörü

Hallaçlı mahalle sakinleri hafriyat ve iş kamyonlarını saçtığı tehlike nedeniyle tepkili.

A+A-

Hallaçlı mahallesi içindeki yollar, hafriyat ve iş kamyonlarının en fazla kullandığı bölgelerden biri. Hallaçlı mahalle içinde  daha önce hafriyat ve iş kamyonlarının karıştığı kazalarda bir çok kişi ölümden döndü . Bu kazalara bir yenisi daha eklenirken mahalle sakinlerinden Aysel Pehlivan ölümden döndü. Mahalle sakinleri ise hafriyat ve iş kamyonlarını saçtığı tehlike nedeniyle tepkili.

Hallaçlı mahallesi sakinleri  her gün onlarca hafriyat ve iş kamyonunun geçtiği yollardan sağ salim evlerine ulaşmaya çalışıyor. Hafriyat ve iş kamyonları yüzünden ölümle her gün burun buran kalmak zorunda kalan mahalle sakinleri son yaşanan kazanın ardından isyan etti.

Gölbaşı Hallaçlı mahallesinde aşırı hızlı olan 06 DRH 76 hafriyat kamyonunun sürücüsü hakimiyetini yitirerek karşı şeride geçti ve Aysel Pehlivan yönetimindeki 06 FE 1607 plakalı kamyonete çarptı.

Yaşanan kazadan kamyonet sürücüsü Aysel Pehlivan kazayı hafi sıyrıklarla atlatırken mahalleli isyan etti.  Mahalle sakinleri neredeyse her 30 dakikadan bir geçen hafriyat kamyonlarından oldukça şikayetçi.

İLLA BİRİLERİNİN ÖLMESİMİ GEREKİYOR

Mahalle sakinleri  "Kamyonların mahalle içinden geçmesini kesinlikle istemiyoruz. Kamyonların güzergahı bu yol değil, mahalleli artık dışarıya çıkmaya korkar oldu.  Yetkilerden bir çözüm istiyoruz. Bu yoldan kamyonların geçmesi de yasak. Buna bir çözüm bulunsun.  Hafriyat kamyonları  buradaki insanların canını tehlikeye atıyor. Biz buradan kamyonların geçmesini istemiyoruz. Ardı ardına kamyonlar geçiyor. İlla birisinin ölmesi mi gerekiyor.” Dedi.

Bu haber toplam 3861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.