1. HABERLER

  2. Halterde büyük başarı
Halterde büyük başarı

Halterde büyük başarı

Genç Kulüpler Türkiye Şampiyonasında Gölbaşı Belediyesporlu bayan halterciler 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.

A+A-

Genç Kulüpler Türkiye Şampiyonasında Gölbaşı Belediyesporlu bayan halterciler 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.

Gölbaşı Belediyespor, Genç Kulüpler Türkiye Şampiyonasında bayanlarda 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Şampiyonada Gölbaşı Belediyespor’dan 63 kiloda Mehtap Kurnaz, 75 kiloda Yasemin Ataç ve artı 75 kiloda Hilal Dönmez rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldular. 58 kiloda Safiye Şıvgın ikinci olurken 48 kiloda mücadele eden Sümeyye Meryem Kesim de üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Şampiyonada Ankara Tuzgölüspor 183 puan ile birinciliği elde ederken, Ankara Büyükşehir Belediyespor ise 158 puanla ikinci oldu. Gölbaşı Belediyespor da 153 puanla üçüncülüğü elde etti.

BAŞKAN PEHLİVAN’IN SÖZLERİ

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Ersin Pehlivan, çeşitli branşlarda mücadele verdiklerini belirterek “Gölbaşılıların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Pehlivan, Türkiye şampiyonu olan haltercilerin Milli Takımda da başarı olacaklarına inandığını ifade etti.

Bu haber toplam 1072 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.