1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HANIM LOKALLERİ AİLESİ 2014’TE DAHA DA BÜYÜYOR
HANIM LOKALLERİ AİLESİ 2014’TE DAHA DA BÜYÜYOR

HANIM LOKALLERİ AİLESİ 2014’TE DAHA DA BÜYÜYOR

HANIM LOKALLERİ AİLESİ 2014’TE DAHA DA BÜYÜYOR

A+A-

Spor yapıyor, stres atıyor, daha sağlıklı bir yaşama kavuşuyorlar… Tanışıyor, kaynaşıyor, geziyor, paylaşıyorlar… Yeteneklerini keşfedip kendilerini geliştiriyor, kişiliklerini güçlendiriyorlar… Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hanım Lokallerine üye kadınlar, her güne gülümseyerek ve daha sağlıklı başlıyorlar.

Sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlere “Kadın”ın imzasını atan, “Öğreten, eğlendiren, stres attıran, iyiye ve güzele yönlendiren” Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri, her geçen yıl artan sayısı ve çoğalan üyeleri ile daha da büyüyor.

Başkentli kadınların ortak buluşma adreslerinde, bu büyük aileye katılmak isteyenler için 2014 yılı kayıtları ise başladı.

Kadının sosyalleşmesi, toplumda var olması, kendini ifade etmesi adına, özellikle ev kadınlarının kendini geliştirmesi, evdeki stresi atıp, zamanını kaliteli geçirmesi için 2000 yılında ilki açılan lokallerin sayısı 2013 yılında 18 iken, 2014 yılında 21’e yükseliyor.

Yapımı tamamlanan Sincan, Gölbaşı ve Kuzey Ankara Hanım Lokalleri açılış için gün sayarken, bunlara ek olarak bu yıl Çayyolu’nda da bir lokal açılması hedefleniyor.

- 18 LOKALLE HİZMET VERİYOR

Ankara’da yaşayan 18 yaş üstü hanımların boş zamanlarını değerlendirdiği Hanımlar Lokali, Başkent’te Ayaş’tan Pursaklar’a, Çankaya’dan Şentepe’ye 18 ayrı merkezle hizmet veriyor.

Lokaller spor amaçlı gibi görünse de bünyesinde başka pek çok aktivite bulunuyor. Bilgisayar, NLP, İngilizce gibi kişisel gelişim kursları büyük ilgi görüyor. Üyeler, halk dansları, Türk halk müziği, sanat müziği gibi kurslardan edindikleri tecrübelerle hazırladıkları gösterileri özel günler ve şenliklerde sahnede de sergiliyor. Çeşitli geziler düzenleniyor, çok güzel paylaşımlar yaşanıyor. Anne olan üyelerin çocukları uzmanlar gözetiminde kreşlerde etkinlik yapıyor. Şafaktepe ve Dikmen Hanım Lokalleri yüzme havuzu ile de büyük ilgi görüyor.  Çeşitli takı tasarım, turistik eşya yapımı ile ilgili kurslara da Başkentli kadınlar tarafından çok büyük ilgi gösteriliyor. 

-  2014 KAYITLARI BAŞLADI

Yıllık kayıt sistemiyle üyelerini konuk eden Hanım Lokallerinin 2014 yılı kayıtları da başladı. Hanım lokallerine kayıt olmak için, ikametgah belgesi, 2 adet fotoğraf, sportif etkinlikler için sağlık raporu, kimlik fotokopisi ile lokalde üye kayıt formunu doldurmak yeterli oluyor.

Bu haber toplam 1689 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.