1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hasan Tatlı ve Uğur Okman'dan 23 Nisan mesajı
Hasan Tatlı ve Uğur Okman'dan 23 Nisan mesajı

Hasan Tatlı ve Uğur Okman'dan 23 Nisan mesajı

Gölbaşı Hacılar Derneği Başkanı Hasan Tatlı ve Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Başkanı Uğur Okman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Gölbaşı Hacılar Derneği Başkanı Hasan Tatlı ve Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Başkanı Uğur Okman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hasan Tatlı mesajında ifadelere yer verdi: "23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olmasının yanı sıra Türk milletinin tek bir çatı altında milli kararlarını vermeye başladığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 98. yıldönümünü kutladığımız önemli bir gündür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlamış ve böylece dünya barışı açısından da önemli bir bayram haline gelmiştir. Milletimiz 98 yıl önce topyekun mücadelesi ile nasıl ayağa kalkmışsa, 15 Temmuz 2016'da da yeni bir diriliş örneği sergileyerek, millet iradesine kast eden hainlere gerekli dersi vermiştir. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Türk milletinin ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Uğur Okman mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her zaman olduğu gibi büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz. Geleceğimiz şüphesiz, çocuklarımızın ellerinde şekillenecek. O bakımdan bugün çocuklar arasında ulusal ve uluslararası çapta kurulacak dostluk ve kardeşlik köprüleri, yarının huzurlu ve aydınlık dünyasının da temeli olacak. Hepimiz inanıyoruz ki yeryüzündeki en çağdaş yönetim milletin egemenliğine dayanan yönetimdir. Gücünü milletten almayan hiçbir yönetim günümüz dünyası için uygar diyemeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yıldönümü ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnet duygularımızla anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı can-ı gönülden kutluyorum.

 

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.