1. HABERLER

  2. Hemşehrimiz İsa Apaydın meclis yolunda
Hemşehrimiz İsa Apaydın meclis yolunda

Hemşehrimiz İsa Apaydın meclis yolunda

TCDD Genel Müdür Yardımcılığı gçrevinde bulunan Ankaralı hemşehrimiz İsa Apaydın meclis yolunda.

A+A-

TCDD Genel Müdür Yardımcılığı gçrevinde bulunan Ankaralı hemşehrimiz İsa Apaydın meclis yolunda.

Ulaştırma Bakanşlığı bünyesinde önemli görevle üstlenen ve Türkiye’de hızlı tren ağının gelişmesinde önemli rol oynayan, TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın milletvekili aday adayı oldu.

 Ankara Polatlı’lı olan İsa Apaydın, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti’den aday adayı oldu.

İSA APAYDIN KİMDİR?

1965 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümünden mezun oldu ve Sakarya Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. 1987 yılında TCDD Genel Müdürlüğü Bağlı Ortaklıklar ve İştirakler Dairesi Başkanlığında Mühendis olarak göreve başladı. Sırasıyla 1988 yılında Ankara Demiryolu Fabrikasında Mühendis, 1996 yılında Uzman Mühendis, 1996 yılında Yüksek Mühendis,  2000 yılında Ray Kaynak Fabrika Müdürü, 2001 yılında Şube Müdürü ve 2003 yılında 2. Bölge Müdürü olarak atandı. 07.01.2005 tarihinden itibaren Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. İsa Apaydın evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Bu haber toplam 10547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.