1. HABERLER

  2. Hemşire adaylarından sağlık taraması
Hemşire adaylarından sağlık taraması

Hemşire adaylarından sağlık taraması

Gölbaşı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri, Gölbaşı Belediyesi personeline sağlık taraması uyguladı.

A+A-

Gölbaşı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri Tıp bayramı etkinlikleri kapsamında  Gölbaşı Belediyesi personeline sağlık taraması uyguladı.Okulun 12. Sınıf öğrencileri Ramazan Kaya, Derya Uçar, Derya Kuş, Okul öğretmenlerinden Nuriye Şahin ve  Dilek Danış’dan oluşan 5 kişilik  heyet Gölbaşı Belediyesi  personeline tansiyon ölçümü ve şeker taraması yaptı.Ayrıca Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünden  Hilal Bayrak Canver ve Rüveyde Sevinç Bilginç sağlık taramsında öğrencilere yardımcı oldular.

Hemşirelik alanı öğrencileri ilk sağlık taramasını Gölbaşı Beleidyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Yüksel’e uyguladılar ve şeker taraması ve tansiyon ölçümü yaptılar. Hemşire adayları Gölbaşı Belediyesinde yapmış oldukları uygulamada değerleri yüksek çıkan personeli en yakın süre içersinde en yakın sağlık kuruluşuna gitmeleri konusunda uyarılarda bulundular.

Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.