1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Her şey Gölbaşı için
Her şey Gölbaşı için

Her şey Gölbaşı için

Cumhur İttifakının Gölbaşı’ndaki ortak belediye meclis üyeleri, Başkan Adayı ve ittifakı oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları ile birlikte birlik kahvaltısında biraraya geldiler.

A+A-

Gölbaşı’nda Cumhur ittifakını oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi listelerinde yer alan Belediye Meclis üyeleri, düzenlenen birlik kahvaltısında buluştular. Kahvaltıya Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, MHP İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan da katıldı.

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, mutlu bir Gölbaşı için çıktıkları seferden yüz akı ile çıkmak için gece gündüz çalışmak zorunda olduklarına dikkat çekti.

BAŞARI İÇİN DURMAK YOK

Şimşek, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“Cumhur İttifakının tarihi sınavına bugün 34 gün kaldı. Hem Gölbaşı’nda, hem Ankara’da hem de Türkiye genelinde büyük başarı elde etmek için çaba harcamaya devam edeceğiz. Meclis üyesi listesinde en başta bulunan arkadaşımızın da en sonda bulunan arkadaşımızın da bu kutlu seferde omuz omuza olmasını istiyorum. İnşallah 31 Mart akşamı, alacağımız çok başarılı sonucu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçe’ye hediye ederiz.”

Öte yandan kahvaltı programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ile MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ilçe teşkilatları olarak 31 Mart’a kadar mahalle mahalle seferber olduklarını belirterek, en yüksek oy oranı ile seçimi kazanmaya kararlı olduklarına dikkat çektiler.

Kahvaltıda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, hizmetlerin devamı için hem Ankara’da hem de Gölbaşı’nda başarılı olmak zorunda olduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 3101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.