1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İbrahim Karaca: Elimizi taşın altına koymaya hazırız
İbrahim Karaca: Elimizi taşın altına koymaya hazırız

İbrahim Karaca: Elimizi taşın altına koymaya hazırız

İbrahim Karaca: Elimizi taşın altına koymaya hazırız

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, yerel seçim sonrasında fikir alışverişinde bulundu.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Meclis Üyeleri Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen, Sinan Acar, Fikret Bahadan’ın katıldığı toplantıda 31 Mart yerel seçiminde yeniden seçilen ve yeni seçilen muhtarlardan mahallelerinde ki sorunlar hakkında bilgi alındı.

Ankara Barosu Gölbaşı Tesislerinde düzenlenen toplantıda, bir konuşma yapan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Gölbaşı İlçe Örgütü olarak Gölbaşı’nda ki sorunların çözümü için ellerini taşın altına sokmaya hazır olduklarını söyledi.

Karaca; “Zor bir süreç bizi bekliyor. Seçim süreci sona erdi işin zor kısmı hizmet etmek Bundan sonra bizim hep birlikte yapmamız gereken tek şey var oda hizmeti vatandaşa ulaştırmaktır. Biz artık vatandaşa nasıl hizmet edeceğiz bu noktada yoğunlaştık. Hizmetin muhtarlardan başladığını gayet iyi bilenlerdeniz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ta bu programa katılacatı ama gelemedi sizlere selamı var. Bu süreçte Gölbaşı'nı birlikte yöneteceğiz. Artık rozetler çıkmıştır. Vatandaşa hizmet nasıl götürülebilir o nokta da yoğunlaşmış durumdayız. CHP olarak mahallemizde, köyümüzde herhangi bir problemin büyükşehirle ilgili olan problemleri çözümü noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız. Size bir telefon kadar uzaktayız. 4 tane meclis üyemiz var kendileri de burada Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Çakmak ve Gölbaşı Belediye Meclis üyelerimiz Özgür Ökmen Sinan Acar, Fikret Bahadan Ben ve ilçe örgütümde dahil 7/24 telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. CHP Gölbaşı İlçe Örgütü olarak emrinizdeyiz" ” dedi.

CHP meclis üyeleri Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen, Sinan Acar, Fikret Bahadan muhtarlara her zaman yanlarında olduklarını belirterek, karşılaştıkları sorunların hem Gölbaşı hem de Büyükşehir Meclis Gündemine taşımaya hazır olduklarını söylediler.

CHP meclis üyeleri muhtarlarla telefonları vererek, muhtarların istedikleri sorunların çözümü için meclis gündemine taşımaya hazır olduklarını söylediler.

Programda ayrıca muhtarlardan mahallerindeki sorunların yazmaları için kâğıtlar dağıtıldı. Mahalle muhtarlarda mahallerindeki en büyük sorunları çözülmesi için yazarak CHP Gölbaşı Meclis Üyelerine teslim etti.  

still0427_00000.jpgstill0427_00002.jpg

Bu haber toplam 3391 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.