1. HABERLER

  2. İlayda’nın annesi yılın annesi olsun
İlayda’nın annesi yılın annesi olsun

İlayda’nın annesi yılın annesi olsun

İlayda’nın annesi yılın annesi olsun

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında MHP Büyükşehir Grup Başkanı ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Şimşek'ten anlamlı bir önerge geldi.

Şimşek, kök hücre nakli bekleyen İlayda Yılmaz’ın annesi Özlem Yılmaz’ın Gölbaşı’nda yılın annesi olması için sözlü önerge verdi.

Özlem Yılmaz yılın annesi olmalı

Şimşek “Öncelikle tüm dünya annelerinin anneler gününü kutluyorum. Biliyorsunuz Gölbaşı’nda Özlem kardeşimiz var. Kök hücre nakli bekleyen çocuğu için gece gündüz özveri ile çalışan, çalmadık kapı bırakmayan hastanede günlerini geçiren bir anne var. Geçen haftalarda Gölbaşı’nda halkımızın desteği ile kan bağışında bulunuldu. Ben belediye başkanı ve meclisimizin öncülüğünde Özlem Yılmaz annemizin yılın annesi olarak ilan edilmesini teklif ediyorum. Uygun görürseniz çok sevinirim” dedi.

Başkan Duruay destek verdi

MHP Büyükşehir Grup Başkanı ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Şimşek'in sözlü önergesine destek veren Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da Şimşek'in önergesinin doğru olduğunu belirterek “Tüm annelerimizin anneler günü kutluyorum” dedi.

İlayda Yılmaz

Gölbaşı Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi İlayda Yılmaz  geçirdiği rahatsızlık sonucu kök hücre nakline ihtiyacı var. İlayda için geçtiğimiz günlerde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Bu haber toplam 2960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum