1. HABERLER

  2. İmar Müdürlüğüne yeni isim
İmar Müdürlüğüne yeni isim

İmar Müdürlüğüne yeni isim

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, koltuğa oturduktan sonra yaptığı bürokrat operasyonuna devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, koltuğa oturduktan sonra yaptığı bürokrat operasyonuna devam ediyor. Duruay, belediyedeki görevlerine devam etmemesi beklenen üç müdürü görevden alırken yerlerine yeni isimleri atadı.

İLK NEŞTERİ VURDU

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay belediye kadrosuna ilk neşteri vurdu. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz yeni sistem kurma çalışmalarına başlayan Duruay’ın, son neşteri de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne vuracağı öğrenildi.

ODABAŞI2NI İMARLA ELEŞTİRMİŞTİ

Seçim kampanyası döneminde Yakup Odabaşı’nı “1 metrekare bile imar yapmamakla” eleştiren Başkan Duruay, koltuğa oturduktan sonra imarla ilgili çalışmalara önem verdiğini kaydetmişti. Odabaşı döneminde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yapılan sık değişikler eleştiri konusu olurken, Duruay bu müdürlüğe Gölbaşı’nı iyi bilen ve kamuoyunun da iyi bildiği uzman bir ismi getirmeye hazırlanıyor.

İMARA MİMAR GELİYOR

Duruay’ın, Odabaşı döneminde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne vekalet eden Feyyaz Tekin’i görevden alacağı öğrenilirken, yerine ise Sadettin Saraçbaşı’nın getirileceği öne sürüldü. Yıllardır Gölbaşı Belediyesi’nde mimar olarak görev yapan ve işinde uzman olan Sadettin Saraçbaşı’nın İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev alması ise kamuoyunda olumlu karşılandı.

 

 

 

Bu haber toplam 5488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum