1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İsa Albut: Esnaf kazandı
İsa Albut: Esnaf kazandı

İsa Albut: Esnaf kazandı

Gölbaşı Esnaf Odası olağan kongresinde tek liste ile seçime giden İsa Albut güven tazeledi.

A+A-

Gölbaşı Esnaf Odası olağan kongresinde tek liste ile seçime giden İsa Albut güven tazeledi.

Tek listeyle gidilen kongrede İsa Albut yeniden Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı seçildi.

Seçim sonrası açıklama yapan  İsa Albut yeni başkanlık dönemimde de esnafın yanında olmaya devam edeceğini belirterek, "Esnaf kardeşlerimin desteğiyle görevime kaldığım yerden devam edeceğim. Her daim esnaf arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuz gibi, yeni başkanlık dönemimde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizleri tekrar başkanlık görevine layık gören bütün esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kongreye katılan Belediye Başkanı Fatih Duruay da bir konuşma yaparak " Esnaflarımızın sıkıntıları vardır. Herhangi bir ekonomik sıkıntıda ilk darbeyi küçük esnaf yiyor. Ama elhamdülillah bundan önceki dönemlere göre ekonomik olarak daha iyi durumdayız.Türkiye’mizde ekonomik ve hukuki darbelerin olduğu bir dönemde bile gelip kongremizi yapabiliyoruz. KOSGEB yeni işyeri açan esnafa 50 bin hibe veriyor. Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin çok düşük faizli kredileri var.İŞKUR’un yardımları var. Bizde elimizden geldiğnce destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kongre sonrası Yönetim ve denetim kurulu asil üyeleri ise Gökhan Erdinç,Erdem Koç,Yusuf Adalı,Uğur Soylu,Ömer Atak,Ali Günel,Olcay Atıcı,Cihan Türkay,Emre Şen,Mevlüde Gülhan,Hatice Altuntaş’tan oluştu.

Bu haber toplam 2663 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.