1. HABERLER

  2. İşçiye seçim kazığı
İşçiye seçim kazığı

İşçiye seçim kazığı

Seçim kaybedilince olan işçiye oldu, "Maaşlarınıza zam yaptık" diye kandırılan işçiler,seçim sonrası tam bir hayal kırıklığına uğradı.

A+A-

Seçim kaybedilince olan işçiye oldu, "Maaşlarınıza zam yaptık" diye kandırılan işçiler,seçim sonrası tam bir hayal kırıklığına uğradı. Kaybedilen seçim sonrası ise kamuoyunda Fatih Duruay, işçilerin maaşlarını düşürdü algısı yaratmaya çalışıldı.Ancak yanlış hesap bağdattan döndü.

MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin giderayak sözleşmeli işçilerin maaşlarını düşürdüğü ortaya çıktı. Seçimi kaybeden MHP'li Gölbaşı Belediyesi eşine benzerine rastlanmamış bir uyanıklığa imza attı.

İŞÇİLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

MHP'li belediye seçime bir ay kala sözleşmeli personelin maaşlarına sosyal yardım adı altında zam yaptı. Maaşlarına zam yapıldığını zanneden sözleşmeli personel, seçimin kaybedilmesinin ardından ellerine geçen maaş bordrosunu görünce tam bir hayal kırıklığına uğradılar.

SADECE BİR ALDATMACAYDI

MHP'li belediyenin seçim öncesi personelin oyunu alabilmek için personele sosyal yardım adı altında maaşlarına zam yaptığı, seçimin kaybedilmesinin ardından ise sosyal yardımların kesildiği ortaya çıktı. İşçiler MHP'li belediyenin seçim öncesi oy avcılığı yapmak için maaşlarına sosyal yardım adı altında zam yapıldığını söylerken, seçimin kaybedilmesinin ardından bu sosyal yardımın kesildiğini söyledi. Hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen işçiler "Seçimden bir ay önce hepimize zam yapıldı diye müjde verdiler. Ancak gördük ki bu sadece bir aldatmacaymış." dediler.  

FATURA DURUAY'A KESİLMEK İSTENİYOR.

MHP'li belediyenin oy avcılığı yapmak için böyle bir uygulamaya imza attığı öne sürülürken, kaybedilen seçimin ardından işçilerde maaşların yeni seçilen Belediye yönetimi tarafından düşürüldüğü imajı yaratmaya çalıştığı iddia ediliyor. Kısacası bu işin faturası yeni seçilen belediye yönetimine kesilmek isteniyor.

subat-ayi-maas-bordrosu.jpg

mart-ayi-maas-bordrosu.jpg

 

Bu haber toplam 3534 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.