1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İYİ Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı hizmet binası açıldı
İYİ Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı hizmet binası açıldı

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı hizmet binası açıldı

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı hizmet binası açıldı

A+A-

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın açılışı yapıldı.  Genel Başkan Meral Akşener’in programı nedeniyle katılamadığı açılışı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve partililer yaptı.

Açılış öncesinde konuşma yapan İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, bu şehirde doğmuş, büyümüş, okullarında okumuş biri olarak açılışını yaptıkları İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığının binasının iyilerin olduğunu söyleyerek, “Geçmişte ve gelecekte hangi siyasi partiye oy vermiş olursanız olun, burası sizin evinizdir. Burası iyilerin evidir, başımızın üstünde yeriniz var. Burada sizinle ağlayıp, sizinle gülecek birini her zaman bulacaksınız. Kapımız ve gönlümüz açık, ışıklarımız yanık, çayımız hazır olacak. Bizler Gölbaşı’nda her eve, her sokağa her kişiye ulaşacağız.  Gölbaşı’nda iyiler kazanacak. Sandık hangi tarihte gelirse gelsin, o gün Gölbaşı’nda güneş bir başka doğacak, sandıktan iyiler çıkacak. Türkiye iyi olacak, Gölbaşı iyi olacak. Adaleti, refahı ve huzuru sağlamış bir Türkiye iyidir. Gelecekte işsizlikten, sofraya ne koyacağım korkusundan kurtulmuş bir Türkiye iyidir” dedi.

Bu dönem ‘İYİ’lerin dönemidir.

AK Parti hükümetinin 15 yıldır yorulduğunu, birçok tuzağa düştüğünü, bu kötü gidişata da İYİ Parti’nin son vereceğini belirten Aksoy,  “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ‘Bu millet size mahkûm değil, mecbur da değil. Siz gideceksiniz, milletin yüzü gülecek. Türkiye sizin çiftliğiniz değil. Türkiye sizinle başlamadı, sizinle de bitmez. Siz gideceksiniz, Türkiye kendine gelecek’ dedi ve Türkiye’yi dolaşmaya başladı. Her türlü engellemelere, iftiraya, tehdit ve baskılara rağmen kimseye düşmanlık yapmadan, olmaz denileni kırmadan dökmeden yapmayı başardı. Artık Türkiye ve Gölbaşı siyasetinde yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönem iyilerin dönemidir. Bu dönem iyilik dönemidir. İyilik dönemi demek, birbirimizi anlamak ve birbirimizi dinlemek demektir. Siyasi kulislerde, lobilerde değil evlerde, köylerde, sokaklarda olmak demektir. İyilik dönemi demek, İttifakları kâğıt üstünde formüllerde ve bir kişiyle değil milletle yapmak demektir. İyilik dönemi demek Hakkın ve halkın gücünden başka destek aramamak demektir” diyerek, katılımlarında dolayı Gölbaşı’na halkına teşekkür etti. 

 

 

Bu haber toplam 2761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.