1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İYİ PARTİ'den CHP'ye liste yanıtı
İYİ PARTİ'den CHP'ye liste yanıtı

İYİ PARTİ'den CHP'ye liste yanıtı

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, "bunu kaşıyıp durmayı da doğru bulmuyorum. Bu tartışmayı kimlerin gündemde tuttuğuna bakıldığında her şey anlaşılacaktır." dedi.

A+A-

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, CHP'lilerin ayrı listeyle ilgili açıklamalarına üstü kapalı yanıt verdi. Öztürk "bunu kaşıyıp durmayı da doğru bulmuyorum. Bu tartışmayı kimlerin gündemde tuttuğuna bakıldığında her şey anlaşılacaktır." dedi.

 

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, seçimlere ilişkin bir açıklama yaptı. “Tecrübeli, dürüst, samimi ve iyi niyetli bir başkan adayımız var.” diyen Öztürk’ün açıklamaları şöyle:

Sağlam bir ekip kurduk

Meclis üyesi listemiz de öyle. Herkesin beğendiği bir liste yaptık. Farklı partilerde görev yapmış, ilçe başkanlığı, meclis üyeliği görevlerinde bulunmuş, siyaseti ve belediyeciliği iyi bilen, Gölbaşı’nı tanıyan, Gölbaşılının da tanıdığı bir meclis listesi oluşturduk. Bir telefonla ulaşabilecekleri, dertlerini anlatıp çözüm bulabilecekleri sağlam bir ekipkurduk.Yapmış olduğumuz ziyaretlerde gerek Başkan Adayımız Mahmut Aksoy’a gerekse meclis listemize gösterilen ilgi bizleri memnun ediyor. Ortaya çıkardığımız liste Gölbaşı için büyük bir kazançtır. Listemizin farklı partilerden ve kesimlerden oluşması nedeniyle hemşerilerimiz bu listeye “Gölbaşı İttifakı” adını takmıştır.

CHP ve İYİ Parti’nin ayrı ayrı meclis üyesi listesi çıkarması elbette ki iyi olmamıştır. Ancak buna takılıp kalmayı da bunu kaşıyıp durmayı da doğru bulmuyorum. Bu tartışmayı kimlerin gündemde tuttuğuna bakıldığında her şey anlaşılacaktır.

halkımız en doğru seçimi yapacaktır

Belediye seçimleri kim daha iyi hizmet edecekse onu seçmek için yapılır. Gölbaşılı hemşerilerimiz ferasetleri ve vicdanlarıyla en doğru seçimi yapacaktır.

Gölbaşılı hemşerilerimizin,kendi hakkını kimseye yedirmeyecek, tepeden inme emirlere maruz kalmayacak, haklıya haklı, haksıza haksız demekten çekinmeyecek, Gölbaşı’nın varlıklarını kimseye peşkeş çekmeyecek, hakkını koruyacak olan bu arkadaşlarımıza sahip çıkacağına inanıyorum.

Gölbaşı halkının tercihini, kendi menfaati için ter dökecek, tecrübeli, dürüst ve yürekli isimlerin bir araya geldiği bu listeden yana kullanacaklarına inanıyorum. 1 Nisan’da herkes güneşli ve umutlu bir sabaha uyanacak.

 

 

Bu haber toplam 2195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.