1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İYİ Partili kadınlar doyasıya eğlendi
İYİ Partili kadınlar doyasıya eğlendi

İYİ Partili kadınlar doyasıya eğlendi

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından ‘8 Mart Dünya Emekçiler Günü’ nedeniyle Gölbaşı’nda eğlence programı düzenledi.

A+A-

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından ‘8 Mart Dünya Emekçiler Günü’ nedeniyle Gölbaşı’nda eğlence programı düzenledi.

Gölbaşı’nda kadınlarımıza istihdam sağlayacağız. Gölbaşı’na kadın eli değecek.

Gölbaşı’na kadın eli değecek

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan iyi parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, kadınların gününü kutlayarak, “Kadınlarımız bizim baç tacımız. Biliyorum ki çok sıkıntı çekiyorsunuz. Mutfaktaki yangını en iyi bilen sizlersiniz. Bunun farkındayız. O nedenle de kadınlarımızı bu sıkıntılardan kurtarmak, ev bütçesine katkıda bulunmalarını sağlamak için hayata geçireceğimiz projelerimiz var. El emeği göz nuru ürünlerinizi, kuracağımız organik pazarda satacaksınız. Gölbaşı’nda ipek halı dokumacılığı projesini de hayata geçireceğiz. Sizlere halı tezgâhı vereceğiz ve dokuduğunuz halıları satın alacağız, kurduğumuz pazarlarda da satmanızı sağlayacağız. Bunun yanı sıra istihdamı artırmaya yönelik projelerimizde kadınlarımız önceliğimiz olacak. Biz Gölbaşı’nı sizlerle yöneteceğiz. Gölbaşı’na kadın eli değecek ve Gölbaşı’nın çehresi değişecek” dedi.

‘Her gününüz 8 Mart güzelliğinde geçsin’ diyerek kadınların gününü kutlayan Başkan Adayı Aksoy, ‘Sağlıklı, varlıklı ve huzurlu gölbaşı çok uzakta değil. 31 Mart’tan sonra Gölbaşı’na bahar gelecek’ şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, sanatçı Pınar Ayhan, kadının önemine değinerek, Cumhuriyet döneminde birçok başarıya imza atmış kadınların hikâyelerinden bahsetti ve “Doğanın bize bahşettiği gücü kullanırsak kadınlarımız birçok güzel işe imza atabilir. Hayat insanı, eşitlik, denge ve uyum içinde yaşandığında yüceltir ve onurlandırır.” Dedi.

İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Asiye Yıldırım da yaptığı konuşmasında “Toplumsal hayatın her alanında kadın erkek fırsat eşitliğini sağlamak durumundayız. Geleceği şekillendiren kadındır. Kadını "malzeme" yapmaktan vazgeçin, kadın erkeği ile omuz omuza var olmaya devam edecektir. Kadını ötekileştirmek, dizayn etmek bizi bu noktaya getirdi. Şiddet başta olmak üzere, bütün sorunların çözülmesi umuduyla” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Yerel sanatçı Ferhat Aşkın’ın söylediği şarkılar eşliğinde kadınlar doyasıya eğlendi.

 

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.