1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. İzinsiz ilanlar kaldırıldı
İzinsiz ilanlar kaldırıldı

İzinsiz ilanlar kaldırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent içinde izinsiz olarak caddelere, meydanlara, kaldırımlara yapıştırılan sticker ve ilanların temizlenmesi için yoğun çaba gösteriyor.

A+A-

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Kent Temizlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda temizlik ekibi, Ankara’nın ana arterleri kabul edilen Atatürk Bulvarı, Ulus Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Anafartalar Caddesi gibi yaya-yoğun bölgelerde kaldırımlara, aydınlatma direklerine, otobüs duraklarına ve reklam panolarına izinsiz olarak yapıştırılan afiş,sticker ve ilanları temizledi.

      Ekipler, kaldırımlarda görsel kirlilik oluşturan stickerları basınçlı su ile çıkardı, durak ve panoları ilanlardan arındırdı. Ekipleri, özel ekipmanlar kullanarak gün boyu gerçekleştirdikleri çalışmada, 6 kilometrelik kaldırımda temizlik yaptı.

      Kent Estetiği Başkanlığı yetkilileri, temizlik çalışmalarının devam ettiğini, ilanları yapıştıranların belirlenmesi ve yasal takip başlatılması için de Zabıta Daire Başkanlığı’na her aşamada bilgi verildiğini kaydettiler.

Bu haber toplam 1534 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.