1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kadınlara özel spor merkezi tanıtıldı
Kadınlara özel spor merkezi tanıtıldı

Kadınlara özel spor merkezi tanıtıldı

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımı yeni tamlanan ve gelecek hafta açılışı olacak sadece kadınlara özel Şehit Demet Sezen Spor Merkezi düzenlenen program ile Gölbaşı’lı kadınlara tanıtıldı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımı yeni tamlanan ve gelecek hafta Cumhurbaşkanımız SN. Recep Tayyip ERDOĞAN’NIN Gölbaşı’nda 13 Mart Çarşamba günü saat 14:30 da açılışını yapacağı tesisler arasında yer alan  Şehit Demet Sezen Spor Merkezi kadınlar gününde düzünlenen tanıtım programı ile Gölbaşı’lı kadınlara tanıtıldı. Düzenlenen tanıtım programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkanı Adayı Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur ittifakı Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda Gölbaşı’lı vatandaşlar katıldı.

Tanıtım programında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Şehit Demet Sezen Spor merkezini  ve bir çok tesisimiz sayın  Cumhurbaşkanımız tarafından 13 Mart’ta açılacak. Böyle güzel bir tesisi sizlerin kullanımına sunduk. Bugün sizlere bu tesisimizin tanımıtını yapacağız. Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezimiz Eymir mahallemize ve Gölbaşı Halkına hayırlı olsun. Bugün Dünya kadınlar günü bu tesisimizi sadece Gölbaşı’nda yaşayan Gölbaşılı kadınlarımızın kullanması için tasarlamıştır. Bu tesis Gölbaşılı kadınlarımıza bu özel özel günde onlara hediye ediyoruz.  ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Adayı Ramazan Şimşek, yaptığı konuşmasında ‘Gölbaşı Belediye Başkanımız sayın Fatih Duruay’a  böyle bir güzel tesisi Gölbaşı’na kazandırdığı için kendisine teşekkür ederim.’’  ifadelerinde bulundu.

 

Programda konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Mevlüt Karakaya; Böyle güzel bir günde iszler ile birlikte nasip oldu. Böyle bir tesisin Gölbaşı’na kazandırılmasından dolayı sayın Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a ve ekibine çok teşekkür ederim.  Burayı daha önemli kılan 15 temmuz  şehidimiz Şehit Demet Sezen’nin adının verilmiş olması, burasının hanımlara yönelik yapılmış olmasıda çok daha anlamlı ve önemli. Gölbaşı’lı kadınlarımıza bu tesisimiz hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

Programda konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin; Bugün tatımını yapmak için bir araya geldiğimiz bu spor kompleksini ve bir çok güzel tesisimizi Gölbaşı’mıza kazandırmış olan Fatih Duruay beye bir Gölbaşı sakini olarak hem şahsım adına hemde sizler adına teşekkür ediyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü tüm kadınlarımızın Dünya kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlar gününde bu tesisin açılması ve sizlere hediye edilmesinden dolayı Başkanımız Fatih Duruay beye teşekkür ediyor tekrar hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

Program’da konuşan  sonunda vatandaşa yemek ikramında bulunuldu ve Şehit Demet Sezen Spor Merkezi’nin tanıtımı yapılıldı.

Şehit Demet Sezen Spor Merkezi’nin  içerisinde havuz,fitness merkezi, hamam, buhar odası, sauna, ofisler, sergi alanı, restoran ve kafeterya bulunuyor.”

Bu haber toplam 3023 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.