1. HABERLER

  2. Karaaslan: Hastanenin ihalesi yapıldı
Karaaslan: Hastanenin ihalesi yapıldı

Karaaslan: Hastanenin ihalesi yapıldı

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Öğretmenler evinde teşkilat istişare toplantısı yaptı. İstişare toplantısı büyük katılım ve yoğun gündemle gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Öğretmenler evinde teşkilat istişare toplantısı yaptı. İstişare toplantısı büyük katılım ve yoğun gündemle gerçekleşti.

KARAASLAN: HASTANENİN İHALESİ BİTTİ

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı'nda yapımı yılan hikayesine dönen devlet hastanesi için de bir açıklama yaptı. Başkan Karaaslan'ın yaptığı konuşmasında TOKİ yolu üzerinde 40 dönümlük arazi üzerinde 300 yataklı bir hastane yapılacağını ifade ederken, hastanenin ihalesinin yapıldığını müjdelediği ifade edildi.

 DURUAY PROGRAMDA YOKTU

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yapılan toplantıya katılamazken İlçe Başkanı Osman Karaaslan katılımcılara, Duruay'ın yoğun mesaisi nedeniyle katılamadığını belirtti.

AK Parti  Gölbaşı İlçe  Teşkilatı, Gölbaşı Öğretmen Evinde kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıya ilçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Meclis üyeleri, ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle temsilcileri katıldı. 

GENEL SEÇİMLERİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

İlçe  Başkanı Osman Kaaraaslan katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.  Karaaslan  konuşmasında yaklaşan Genel Seçim Sürecinin değerlendirmesini ve yapılması gereken teşkilat çalışmaları hakkında katılımcıları  bilgilendirdi. Bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle temsilcileri Mahallelerinin ihtiyaç ve eksikliklerini dile getirildi. Meclis üyeleri adına ise Murat Bey Balta söz alarak Belediyemizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

1.20150116220348.jpg

2.20150116220356.jpg

3.20150116220403.jpg

4.20150116220410.jpg

5.20150116220416.jpg

 

Bu haber toplam 1803 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.