1. HABERLER

  2. Karaaslan: Nifak tohumu ekiyorlar
Karaaslan: Nifak tohumu ekiyorlar

Karaaslan: Nifak tohumu ekiyorlar

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, teşkilatla belediye yönetim arasında sıkıntı olduğu iddialarına sert yanıt verdi.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, teşkilatla belediye yönetim arasında sıkıntı olduğu iddialarına sert yanıt verdi. Karaaslan “Birileri diyor ki; “Gölbaşı’nda belediye ile teşkilat arasında sıkıntı var”. Açıkça söylüyorum ki o diyenler bu şekilde olmasını isteyenler. Biz bundan önce nasıl birlikteysek belediye ile bundan sonra da birlikte olacağız.” dedi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın ilçe danışma toplantısında partililere seslenen Karaaslan şu ifadeleri kullandı;

HEP BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK

Ak Parti Gölbaşı ilçe teşkilatı her zaman, hep birlikte çok büyük başarılara imza attı. Bizler Gölbaşı teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde ki birbirimizle olan bağlarla Gölbaşı’nda çok büyük işlere imza attık. Birilerinin hayal edemedikleri, düşünemedikleri işleri hep birlikte yaptık. Cenab-ı Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Dava arkadaşları olarak bu partiyi karşılıksız sevdik. Biz Uzun adamı, Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdik. O’na olan bağlılığımızı, sevgimizi kimse bizim yüreğimizden çıkaramaz. Her zaman O’nun izinde, yolunda olacağız.

Ak Parti hedefleri, kriterleri planı olan bir partidir.  Yerel seçimler de Gölbaşı’nda kazandık. 10 Ağustos’ta milletin kendi seçtiği cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandık. Önümüzde kritik genel seçimler var. 2015 yerel seçimleri hem partimiz, hem de ülkemiz olarak için önemli olacaktır.

NİFAK TOHUMU EKİYORLAR

Birileri diyor ki; “Gölbaşı’nda belediye ile teşkilat arasında sıkıntı var”. Açıkça söylüyorum ki o diyenler bu şekilde olmasını isteyenler. Biz bundan önce nasıl birlikteysek belediye ile bundan sonra da birlikte olacağız. Bizim aramıza nifak tohumu atmak isteyenleri, tarihin eski yapraklarına gömeceğiz.  Biz buna izin vermeceğiz. 30 Mart öncesi biz burada nasıl kazandık, el ele omuz omuza hep birlikte kazandık. Bu zorluklarda seçimi nasıl kazandıysak bu göz ardı etmemek gerekiyor. Biz tüm teşkilatımız malımızla canımızla mücadele ederek seçimleri kazandık. Gölbaşı’nda yaşayan herkes çok iyi bilir. Gölbaşı’nda seçimleri aslanın midesinden söke söke alarak kazandık.

 

Bu haber toplam 2670 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.