1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karaaslan ve yönetiminden Odabaşı’na iadeyi ziyaret
Karaaslan ve yönetiminden Odabaşı’na iadeyi ziyaret

Karaaslan ve yönetiminden Odabaşı’na iadeyi ziyaret

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetimi Başkan Yakup Odabaşı’nı makamında ziyaret etti

A+A-


 

 

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetimi Başkan Yakup Odabaşı’nı makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı olduktan sonra protokol ziyaretlerini sürdüren Karaaslan Kaymakam Raşit Zengin ve İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya’dan sonra Başkan Odabaşı’nı da ziyaret etti.
Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Odabaşı’nı iadeyi ziyarette bulundu.

fotogaleri.20120111155247.jpg


Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Odabaşı, Karaaslan ve yönetimine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Gölbaşı’nın sorunlarının da gündeme geldiği ziyarette en çok Kent Meydanı konusu konuşuldu. Osman Karaaslan, Başkan Odabaşı’na Kent Meydanı ile ilgili atılmış somut adımların olup olmadığı sorusunu yöneltti.
Başkan Odabaşı da projeyle ilgili olarak her şey netleştiğinde projenin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, bu alana yapılacak projenin Gölbaşı’na yakışır bir proje olması gerektiğini vurgulayarak, Ak Parti olarak Gölbaşı’nın yapısına yakışan her türlü projeye destek vereceklerini belirtti. Karaaslan ayrıca AK Parti olarak konu üzerinde araştırma ve çalışma yaptıklarını da vurgulayarak bu çalışmalar netleştiğinde Başkan Odabaşı ile paylaşacaklarını kaydetti.

Ziyarete Ak Parti Yönetim Kurulu Üyelerinden A.Turan Kaya, Arif Küçük, Mehmet Aktay, Yalçın Coşkun, Belediye Meclis Üyesi Hayati Çal, Kadın Kolları Başkanı Elif Özer'in yansı ıra bazı meclis üyeleri diğer yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Bu haber toplam 2047 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.