1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karaaslan’dan bir iddialı çıkış daha
Karaaslan’dan bir iddialı çıkış daha

Karaaslan’dan bir iddialı çıkış daha

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından Öğretmenevi’nde düzenlenen ilçe danışma toplantısında konuşan Osman Karaaslan iddialı bir çıkış yaptı.

A+A-

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından ilçe danışma toplantısı Öğretmenevi’nde düzenlendi.

Gölbaşı Öğretmenevi’nde düzenlenen ocak ayı ilçe danışma toplantısına Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Kadın Kolları Başkanı Elif Özer, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu ve Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Osman Özdemir’in yanı sıra Gölbaşı Belediyesi meclis üyeleri ve partili gençler katıldı.

Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1993 yılında yaptığı bir konuşmanın videosu gösterildi. Teşkilatçılık ve dava bilincinin şahsi sıkıntıların önüne geçtiğini anlatan video için Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu “Umarım alınması istenen mesaj tüm arkadaşlarımız tarafından alınmıştır” yorumunda bulundu.

SADECE DİNDAR OLMAK YETMİYOR

Tarık Kuyrukçu şu şekilde konuştu:

“Bir genç kaliteli olmalıdır. Kaliteli insan, eline, diline, beline sahip olan insandır. İkincisi donanımlı olmaktır. Donanımlı olmak, üniversite bitirmek değildir. Kolunda altın bir bilezik yoksa iyi yapabildiği bir şey yoksa donanımlı değildir. Bu kürsüde güzel konuşabilmek de sanayide ustalık yapmak da köyde çiftçilik yapmak da donanımlı olmaktır. Üçüncüsü muhafazakar olmaktır. İki çeşit muhafazakarlık vardır, dini ve külli muhafazakarlık. Bu hep birbirine karıştırılıyor. Dini muhafazakarlık rabbi ile kulunun kendi arasındadır. O araya birileri girdiğinde FETÖ gibi terör örgütleri ortaya çıkabiliyor, istismar edilebiliyor. Külli muhafazakarlık ise bin yıllık örfi, dini ve geleneksel değerlerimize sahip çıkmaktır. Muhafazakar olmak budur. Sadece dindar olmak yetmiyor, FETÖ’de bunu gördük.”

Gençlik kolları ilçe danışma toplantısına katılan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ak Gençliği çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yaklaşan anayasa değişikliği referandumu hakkında konuşan Karaaslan, teşkilat olarak çok çalışılması gerektiğine dikkat çekti.

KOLAY GEÇMEYECEK

Karaaslan “Önümüzde çok önemli bir anayasa değişikliği ve referandum süreci var. Bu süreci hep birlikte Gölbaşı’nda çok çalışarak, kapı kapı dolaşarak, girmediğimiz sokak kalmayacak şekilde partimizin tüm kademelerindeki arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde geçirmek zorundayız. Bu seçim kolay bir secim olmayacak. Anayasa değişikliği görüldüğü kadar kolay geçmeyecek. Çok sağlam çalışmamız gerekecek ve burada siz gençlere önemli görevler düşüyor. Ben inanıyorum ki gençlik teşkilatımız Tarık Kuyrukçu başkanlığında sokak sokak dolaşarak Gölbaşı’nda en yüksek başarıyı elde edecektir. Gençlik kolları bu hareketin merkezindedir. SKM’nin verdiği programlar doğrultusunda hepimizin çok çalışması gerekiyor. Onun için bugünkü heyecanınızı referandum sonuna kadar sürdürmeniz benim en büyük arzumdur.” diye konuştu.

EN AZ YÜZDE 60

Partili gençlerden referandum sürecinde çok çalışma sözü alan Karaaslan, iddialı bir rakamı ortaya atarak “Ben de bu sözünüze güvenerek Gölbaşı’nda en az yüzde 60 destek alacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Bu haber toplam 1978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.