1. HABERLER

  2. Karaaslan'dan kongre açıklaması
Karaaslan'dan kongre açıklaması

Karaaslan'dan kongre açıklaması

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan “AK Parti, yeni dönemde de milletin sesi ve daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir” dedi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan “AK Parti, yeni dönemde de milletin sesi ve daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir” dedi.

AK Parti'nin genel seçimler öncesi tamalayacağı il ve ilçe kongreleri için bugün saat 14.00'da Türkiye'nin bütün il ve ilçe teşkilatlarında ortak basın açıklaması yapıldı.

Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın yaptığı basın açıklaması ilçe teşkilatında gerçekleşti ve parti yöneticileri, bazı belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Karaaslan, ülke genelinde yaşanan olayların provakasyon olduğuna değinerek, Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Türkiye'nin bugünlerde birliğe ve dirliğe çok ihtiyacı var. İçte ve dışta bir çok düşmanlarımız var. Bunlar karşısında birlik ve dirlik olmamız gereklidir" dedi.

AK Parti'nin kurucu genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte 13 yılda kimsenin hayal bile edemediği bir atılımı gerçekleştirdiğini kaydeden Karaaslan, bu atılımın kaynağının demokratik meşruiyet, siyasal meşruiyet ve 9 seçimde milletin ortaya koyduğu büyük destek olduğunun altını çizerek, şimdiki hedeflerinin cumhuriyetin 100. yılı olan 2023'te ikinci atılımı tamamlamak olduğunu açıkladı.

AK Parti'nin bütün başarısını, yol haritasını belirlediği kongre süreçlerinde ortaya koyduğu ilke, felsefe ve bunun üzerinden milletle imzaladığı sarsılmaz güvene dayalı sözleşme ile sağladığını anlatan Karaaslan,"AK Parti ülkemizin siyasi tarihine 'yükseliş dönemi' olarak kaydedilecek bu süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla birçok 'yapılamaz' denilen icraatı gerçekleştirdi. Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanımızın gelecek ümidini pekiştirdi. Memleketimizin çehresini değiştirdi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koydu. Başlatılan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırdı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi" diye konuştu.

AK Parti'nin ülkenin karanlık bir döneminde milletin sinesinden milletin değeri olarak aydınlıklara ulaşmak için kurulduğunu anlatan Karaaslan, partisinin bu nedenle demokratik hayatın örnek partisi olduğunu belirtti.

 

Kongrelerde delege seçimlerinin önemli olduğuna da değinen Osman Karaaslan, katılımlarından dolayı basın mensuplarına ve partililere teşükkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Basın açıklamasının ardından kongre ile ilgili soruları olduğunu dile getiren basın mensuplarına ise Osman Karaaslan; 'sadece açıklama yapmak için toplandık. Soru kabul etmeyeceğim' dedi.

_dsc0169.jpg

Bu haber toplam 2889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.