1. HABERLER

  2. Karaaslan'dan teşkilata belediye uyarısı
Karaaslan'dan teşkilata belediye uyarısı

Karaaslan'dan teşkilata belediye uyarısı

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan “Birlik beraberlik içinde Gölbaşımız şaha kalkacak.”Dedi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan “Birlik beraberlik içinde Gölbaşımız şaha kalkacak.”Dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın yapmış olduğu Olağan Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

GÖLBAŞI ŞAHA KALKACAK

Pembe Köşk düğün salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan “ Yerel yönetimi 50 milyon TL ile devraldık. İnşallah hizmetlerimiz yakında başlayacak. Bu konuda teşkilat üyelerimiz belediyemizin hizmetlerini anlatmak zorunda. Birlik beraberlik içinde Gölbaşımız şaha kalkacak.” Dedi.

TEŞKİLATA BELEDİYE UYARISI

Teşkilat üyelerini yerel yönetim hizmetlerini anlatmaya çağıran Karaaslan “2016 yılında göreceksiniz hem Hükümetimizin hemde Gölbaşlıların bizden beklediği çalışmaları inşallah Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi ortaklaşa çalışmaları ile güçlü bir şekilde hizmetlere başlayacağız” diye konuştu.

Ak Parti’nin seçim döneminde verdiği sözlerin % 60 yerine getirdiğini, getirmeye devam edeceğini belirten Ak Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin” Toplumumuzun çok büyük bir kesimi buna tabidir ki başkanlık sistemi ülkemizin 2023,2053 ve 2071 hedefleri için kaçınılmaz bir sistem olarak karşımızda bulunmaktadır. Şuan içerisinde bulunduğumuz iki başlı sistem sürdürülebilir bir sistem değil, bölgemizde ve dünyada çok önemli gelişmeler yaşamakta çok ciddi sorunlarla karşı karşıyayız. Bu sorunlara dair hızlı kararlar alabilmek ve buna doğru bir şekilde yürütebilmek.  İçin Yasama ve Yürütme’nin birbirlerinden net bir şekilde ayrılabildiği kendi alanlarında güçlü olduğu ve ülkemizi ekonomik hedeflerine taşıma konusunda daha elverişli olan başkanlık sistemini içine derç edeceğimiz yeni bir Anayasayı 26. Dönem parlamentosu olarak kendimize bir vazife bir borç biliyoruz” dedi.

_dsc0030.jpg

_dsc0034.jpg

_dsc0038.jpg

_dsc0039.jpg

_dsc0043.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.